Curat ghinion pe doi tâlhari din Tecuci! Au fost prinşi de poliţişti aflaţi în timpul liber!

Curat ghinion pe doi tâlhari din Tecuci! Au fost prinşi de poliţişti aflaţi în timpul liber!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi poliţişti de la Tecuci au reuşit să pună mâna pe doi tineri din localitate, suspectaţi de comiterea mai multor tâlhării.  Aflaţi în timpul liber, poliţiştii se deplasau pe strada 1 Decembrie 1918 când au fost alarmaţi de strigătele de ajutor ale unei femei. Au văzut cum doi indivizi fugeau cu poşeta tinerei şi fără a sta pe gânduri i-au urmărit. Prinşi şi duşi la poliţie, cei doi tineri, de 17 şi, respectiv, 22 de ani, aveau să-şi dea pe faţă trecutul nu tocmai curat. Astfel, poliţiştii au stabilit că minorul era suspectat de faptul că, împreună cu alţi doi adolescenţi, mai comisese două fapte similare cu doar câteva zile înainte. "În baza probelor administrate, suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Poliţiştii tecuceni continuă cercetările pentru a stabili dacă tinerii au mai comis şi alte fapte de acest gen.

Citit 1726 ori Ultima modificare Marți, 20 Noiembrie 2012 17:40

2 comentarii

 • postat de Nick
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 09:56
  Daca nu s-ar mai strecura atatea indoieli si ne-am pierde in detalii, am observa ca mai sunt si oameni de buna credinta, indiferent de tinuta vestimentara. Felicitari domnilor in cauza.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Popescu George
  Miercuri, 21 Noiembrie 2012 07:45
  Daca iesea prost si fugea hotul sau daca se luau intre ei la bataie, ce pateau politistii astia aflati in timpul liber?Ia ghiciti politisti?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.