1024 de speranţe ANL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local a aprobat joi lista solicitanţilor de locuinţe ANL, care cuprinde nu mai puţin de 1024 de familii care aspiră la o casă.

Totodată, aleşii locali au modificat anexa HCL nr.594 din 2006 referitoare la atribuirea de locuinţe din fondul ANL persoanelor evacuate din locuinţe ca urmare a retrocedărilor acestora. Trei apartamente ANL sunt libere pentru familiile evacuate.

Consilierii locali nu au reuşit să găsească o soluţie la o problemă spinoasă: foarte mulţi dintre solicitanţii de locuinţe ANL au acelaşi punctaj. Cum vor fi departajaţi?

Primarul Dumitru Nicolae a propus departajarea lor alfabetică, dar unii aleşi s-au împotrivit propunând să se apeleze la tragere la sorţi.

O altă propunere a fost să se ţină seama de vechimea cererii depuse de solicitanţii de case. Din păcate acest criteriu este deja punctat şi nu ar fi corect să fie folosit de două ori.

Liberalul Maricel Oancea a propus efectuarea de anchete sociale pentru departajare, dar primarul i-a spus că în acest fel pot apărea complicaţii inutile.

Citit 1328 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.