Ieşean în stare gravă la spital, după ce a sărit pe geam de frica hoţilor care îi intrau în locuinţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un ieşean se află internat în stare gravă în spital, după ce a sărit de la etajul al doilea al unui bloc, de frica unor hoţi care încercau să pătrundă în apartamentul său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, le-a povestit medicilor de la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, unde este internat, că a sărit pe fereastră imediat ce şi-a dat seama că trei hoţi vor să intre în apartamentul său.

Medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, a declarat, duminică, presei că bărbatul a necesitat încă din UPU de suport volemic şi respirator, fiind evaluat de o echipă mixtă compusă dintr-un medic de urgenţă, un medic ortoped-traumatolog şi un chirurg de urgenţă.

"Pacientul are traumatism toraco-abdominal şi leziuni la nivelul membrelor. Când starea clinică o va permite, el va fi supus unor explorări complementare la Spitalul de Neurochirurgie, întrucât există suspiciunea unei fracturi de coloană vertebrală. Prognosticul este rezervat ca urmare a complicaţiilor posibile", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele care l-au determinat pe bărbat să se arunce de la etaj.

Citit 914 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.