CLIPĂ FATALĂ! Patronul unui bar a murit după ce a fost lovit cu o ceaşcă în cap

CLIPĂ FATALĂ! Patronul unui bar a murit după ce a fost lovit cu o ceaşcă în cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patronul unui bar din comuna Cudalbi a decedat luni noaptea, după ce unul dintre clienţii aflaţi în local l-a lovit cu o ceaşcă în cap. Victima avea 45 de ani. „Patronul a intervenit între doi bărbaţi băuţi care se certau. Pe unul dintre ei l-a dat afară din local, pentru că era agresiv. La scurt timp, însă, bărbatul a intrat din nou în bar. A luat o ceaşcă şi a aruncat-o în direcţia patronului, lovindu-l în zona din spate a capului. La scurt timp, acestuia i s-a făcut rău şi a intrat în comă. Acum a lăsat în urmă o familie cu doi copii”, povesteşte una dintre rudele victimei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al SMURD. Până la ajungerea maşinii, în ajutorul bărbatului căzut a intervenit un medic de la Centrul de Permanenţă, aflat în imediata apropiere a barului. „Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru pacient, deoarece inima acestuia cedase. Colegii de la SMURD nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului”, a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul SJA Galaţi.

Cazul a intrat acum în atenţia Parchetului Galaţi, care l-a încadrat, pentru moment, drept moarte suspectă. În funcţie de cercetările care vor fi făcute la faţa locului, precum şi de rezultatul autopsiei, autorităţile vor încadra fapta pentru care va fi cercetat suspectul.

Citit 4968 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.