Taximetrist gălăţean dispărut fără urmă, în drum spre Cudalbi

Taximetrist gălăţean dispărut fără urmă, în drum spre Cudalbi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni îl caută pe Valentin Andrieş, un gălăţean care a dispărut luni seară


Bărbatul lucra ca taximetrist de un an şi jumătate şi a plecat luni seară într-o cursă spre Cudalbi. Valentin Andrieş şi-a anunţat soţia că va mai întârzia aproximativ o oră, dar nu a mai ajuns acasă. Când a văzut că soţul ei întârzie, femeia l-a sunat, dar telefonul era deja închis.

De atunci nimeni nu mai ştie de el. Marţi dimineaţă, a fost alertată poliţia. „Fiind o dispariţie suspectă, bărbatul a fost dat în urmărire naţională la doar 24 de ore. Maşina a fost dată în consemn la frontieră. Poliţiştii au demarat o anchetă şi îl caută pe bărbatul dispărut”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şeful lui Valentin Andrieş este îngrijorat de soarta bărbatului şi speră ca acesta să fie găsit cât mai curând. „Marţi dimineaţă l-am căutat şi noi. Sperăm ca poliţiştii să aibă mai mult succes. Este un om de mare calitate, care era îndrăgit de toţi colegii”, ne-a spus şeful bărbatului.

Se vorbeşte despre el la timpul trecut

Colegii lui însă sunt deja sceptici şi susţin că sunt slabe şanse ca acesta să mai fie găsit în viaţă. „Cu cât trece timpul, cu atât şansele să fie găsit viu sunt din ce în ce mai mici. Noi sperăm să fie sănătos. Nu cred că avea foarte mulţi bani la el, pentru că încasările zilnice nu sunt mari. Probabil maşina a reprezentat o atracţie. Avea un Logan nou”, ne-a spus Marian Vasile, colegul lui Valentin Andrieş.

„Era un bărbat la locul lui. Nu deranja pe nimeni şi nu a avut niciodată probleme. Taximetria este o meserie periculoasă. În urmă cu trei ani am avut un client pe care trebuia să îl duc la Pechea. Pe drum mi-a spus că vrea să conducă. A coborât din maşină să vină să se urce la volan. Atunci am plecat şi l-am lăsat pe jos. De acum înainte voi pleca în curse externe doar dacă clientul îmi arată buletinul pentru a putea comunica la bază datele lui de identificare. Altfel nu cred că mai risc să plec”, ne-a povestit un alt coleg, Florin Bercea.

Valentin Andrieş era angajat la firma de taxi şi împărţea maşina cu Gicu Andrei. „Era un om foarte punctual. Dacă era în cursă şi nu ajungea la ora fixată să îmi aducă maşina mă suna. De data aceasta nu m-a mai sunat să mă anunţe. Era un coleg foarte bun”, ne-a spus bărbatul.

Dacă familia şi poliţiştii speră să îl găsească în viaţă pe taximetrist, colegii lui vorbesc deja la timpul trecut. Din păcate ei sunt conştienţi de faptul că timpul nu mai este un aliat pentru colegul lor. „Noi sperăm să fie găsit în viaţă. Dar, cum timpul trece, nu ne putem gândi decât la ce este mai rău”, susţin colegii taximetristului.

Cum poate fi identificat?

Valentin Andrieş are 1,72 înălţime, constituţie astenică, faţa ovală, păr şaten cu fir ondulat, ochi verzi şi purta, la data dispariţiei, o vestă matlasată din fâş de culoare neagră şi pantalon blue-jeans de aceeaşi culoare. Bărbatul poartă în permanenţă ochelari de vedere.

Persoanele care l-au văzut sau pot da relaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Citit 2888 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.