Accident grav pe strada Oltului! Un bătrân a fost spulberat de un microbuz pe zebră
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Accident grav pe strada Oltului! Un bătrân a fost spulberat de un microbuz pe zebră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident grav, miercuri după amiază, pe trecerea de pietoni amplasată în imediata vecinătate a supermarketului Penny, din Micro 17. Evenimentul, care aduce din nou în atenţie modul iresponsabil în care se circulă pe străzile înguste şi aglomerate din oraş, l-a avut de această dată ca protagonist pe şoferul unui microbuz de transport internaţional de persoane şi marfă şi pe un bătrân de circa 70 de ani. Potrivit martorilor, pietonul se angajase în traversarea străzii pe marcaj când a fost lovit de dubiţa care venea, conform unor voci, cu viteză destul de mare. Şoferul ar fi observat pietonul pe zebră destul de târziu, dovadă şi urmele de frânare de peste cinci metri.

"L-a aruncat de două ori în sus şi apoi s-a prăbuşit omul pe asfalt. Cred că s-a lovit rău la cap, că era plin de sânge", susţinea un martor.

Victima a fost preluată imediat de un echipaj al Ambulanţei şi dus la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii. Poliţiştii de la Circulaţie au deschis o anchetă, şoferul urmând  a fi, cel mai probabil, acuzat de vătămare corporală din culpă.

Citit 3232 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2012 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.