Superconcert rock la Galaţi: Nazareth, Uriah Heep, Animals sau Foreigner ar putea cânta pe Faleză

Superconcert rock la Galaţi: Nazareth, Uriah Heep, Animals sau Foreigner ar putea cânta pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu-i deloc o glumă, sau, cel puţin, n-ar trebui să fie! Aşa scrie, negru pe alb, în Hotărârea Consiliului Local nr.132 privind aprobarea programului ”Să (re)descoperim Galatiul”, votată pe 8 noiembrie, în şedinţă de îndată (adică secretă), de către aleşii locali. Hotărârea cu pricina a fost „desecretizată” şi tocmai a fost postată pe site-ul Primăriei. În noianul de evenimente cuprinse în perioada 30 noiembrie - 31 decembrie, dintre care unele n-au mai avut loc, am descoperit şi „Rock la Dunăre” care ar trebui să se desfăşoare pe 29 decembrie, orele 19.00 - 23.00, la Elice, în zona „P”-urilor. „Concert susţinut de două - trei formaţii de rock româneşti de primă mărime şi un supergrup străin (gen: Nazareth, Uriah Heep, Animals, Foreigner), cu o durată de patru ore. Dacă măcar una dintre celebrele trupe străine va concerta pe malul Dunării sperăm să ne dea de veste cât mai curând Primăria.

Citit 3557 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2012 20:05

7 comentarii

 • postat de adrian bilici
  Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 08:13
  ar fii prea frumos dar nu cred.mi-as dori f mult.
  0
  1
  Raportează
 • postat de carmen
  Joi, 06 Decembrie 2012 14:33
  asta imi pare o vrajeala, ca sa ne indemne pe noi, tinerii , sa mergem la vot.


  pana acum diversele decizii sau intentii de orice fel luate spre analizare in sedintele secrete, cum de nu au scapat catre cei din presa sa ajunga la urechile noastre.

  consider ca e doar o mica pacaleala !

  trupele costa bani multi, chiar si cele ce au venit la sarbatorile galatiului, ma indoiesc sa fi costat suma pe care se vehicula in presa, aia era doar de clatit ochii nostri.

  SA nu mai credeti tot ce zboara.
  0
  0
  Raportează
 • postat de maricel
  Joi, 06 Decembrie 2012 10:08
  Cum sa re-decoperi Galatiul cu satanisti?
  Ba, chiar ca v-ati ratacit: bandele astea (intr-adevar, vechi si apreciate de multi = "traiasca marketimgul") mrg la capitolul "varietate" fonica.
  Stiti ce spun in texte?
  Stiti ce simboluri si tehmici de excitare neuronala folosesc?
  De ce nu super-concert de colinde?
  Targovistea aduce "romantza" in fata publicului - la Galati bu se poate...
  Craiova aduce muzica autentica romaneasca...
  La "capatul" de Est al tarii vreti sa uitati complet ca avem valori si nu le pastram?
  Ce ati invatat de la trupele straine?
  Ce au adus ele "intelepciunii" si conceptiei Dumneavoasta de viata?
  Ce beneficiu aduc decat excitare nervoasa, cheltuiala si indepartare de noi insine?
  SA fie acolo, la ei si le puteti "savura" pe net - gratis, fara sa mai asteptati prostirea pe bani publici.
  1
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Joi, 06 Decembrie 2012 09:54
  Trupele astea erau geniale acum 100 de ani dar mai traiesc ?!? Macar un Jon Bon Jovi sa vina daca astia (Nazareth, Uriah Heep, etc ) nu au medicamentele necesare pt. a ajunge pana aici , la capatul lumii !
  1
  0
  Raportează
 • postat de Seb
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 23:41
  Sa nu uitam ca totusi Uriah Heep au cantat acum vreo 4 ani la zilele Barladului .. deci la Galati nu ar fi imposibil sa apara oricare dintre formatiile enumerate in articol
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dahak Thor
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 23:11
  De venit, aceste formatii straine NU vor veni niciodata la Galati. In primul rand pentru ca nu vor fi bani pentru a-i aduce (nu da primaria atatia bani pentru o formatie rock, iar daca ar fi cu bilete nu ar fi atatia care sa vina la concert). Dar cel mai important, UNDE sa vina? Pe faleza, unde incap cateva sute de oameni cel mult? Si in mijlocul iernii, cu o scena descoperita la nu stiu cate minus grade? Nici un artist nu-si distruge vocea pe frigul ala, in aer liber, iarna (si vorbesc de artisti, nu paparude). In alta parte unde? in cluburile minuscule din oras? Sau in cele mai maricele, in care sunt conditii (audio, climatice, capacitate), dar care ar inchiria la un super-pret sau care nu pot fi accesate decat cu masina personala (bemveu, mertan, gipan)? Asta nu e oras de concerte mari, mai ales iarna... N-a fost in stare Primaria sa organizeze concerte cu formatiile mari autohtone, ce sa mai vorbim de cei de peste hotare?
  Sa se mai gandeasca de 10 ori inainte de a promite, cu ocazia alegerilor, bine-nteles, ca fac si dreg...
  E trist, caci s-ar putea, daca ar fi cu cine... S-ar putea (re)descoperi Galatiul, s-ar putea promova, s-ar putea imbunatati, s-ar putea face multe cu acest oras... Dar cine? Astia de promit la alegeri si apoi te scuipe in fata dupa aceea? Astia care dau din gura, dar cand e vorba de facut, se prefac ca nu-si mai aduc aminte, ca nu pot, ca poate la anul, sau poate in mandatul viitor, cand vor putea formula noi promisiuni desarte?
  1
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 22:37
  WOW!!
  Ar fi ceva!! Cand vad prin alte orase ce artisti vin, si ma uit la artistii care vin in Galati... se vede de ce se zice ca este orasul pensionarilor, orasul rosu/gri, sau orasul combinistilor !
  Dar sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne gandim ca marii artisti....NU AU CUM SA VINA LA GALATI!! Ca nu or merge 4 ore cu masina, de la Bucuresti, pe drumurile noastre pline de carute si tractoare!!
  Aaaaa ...... noi suntem rupti de lumea civilizata...TOTAL!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.