Capturi pe bandă la petarde şi pocnitori! Vezi ce cantitate de materiale pirotehnice a fost confiscată într-o zi (VIDEO)

Capturi pe bandă la petarde şi pocnitori! Vezi ce cantitate de materiale pirotehnice a fost confiscată într-o zi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La câteva ore după ce poliţiştii de la Arme au depistat o maşină burduşită cu elemente pirotehnice interzise de lege în faţa sediului Direcţiei Vamale, alte trei acţiuni soldate cu confiscarea a mii de petarde din categoriile II şi III au avut loc în Galaţi şi Tecuci. Joi dimineaţă, un tânăr de 26 de ani a fost surprins în zona Turnului de Televiziune, în timp ce oferea spre vânzare trei baterii şi 1.082 de petarde din categoria a II-a şi 20 de petarde din categoria a III-a. Un alt tânăr, de 25 de ani, a fost surprins la Tecuci, în condiţii similare. Poliţiştii din municipiu au descoperit că bărbatul încerca să comercializeze 126 de obiecte pirotehnice de categoria a III-a, iar pe un alt bărbat, de 53 de ani, l-au prins cu 28 de petarde de categoria a II-a, 36 de artificii tip fluturaş, categoria a II-a, 75 de petarde de categoria a III-a şi opt rachete. Toate elementele pirotehnice depistate au fost confiscate, iar cele trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru deţinere şi comercializare ilegală ale unor asemenea materiale.

Citit 1907 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.