Programul de sărbători de la Agenţia CFR, Autogară, Bac şi Transurb

Programul de sărbători de la Agenţia CFR, Autogară, Bac şi Transurb
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autobuzele circulă ca-n weekend până la Bobotează

Mijloacele de transport ale societăţii edilitare de transport public Transurb vor circula cu frecvenţă redusă în perioada sărbătorilor. “Transurb aduce la cunoştinţa călătorilor că, în perioada 22 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013, transportul cu autobuzele societăţii se va desfăşura după programul zilelor de sâmbătă, duminică şi sărbători legale”, anunţă operatorul pe site-ul propriu.


Bacul va trece Dunărea şi de Revelion

Legătura pe Dunăre dintre Moldova şi Dobrogea, prin Punctul Trecere Bac Galaţi - I.C. Brătianu, va fi asigurată şi de sărbători, anunţă operatorul Navrom Bac. Bacurile societăţii vor efectua curse regulate inclusiv în zilele de Crăciun şi de Anul Nou. Astfel, traversarea Dunării se va face la interval de 30 de minute în fiecare zi, de la 6.00 la 22.00, noaptea realizându-se doar în regim de cursă specială. Bacurile vor efectua curse speciale chiar şi în noaptea dintre ani.


Programul Agenţiei de voiaj CFR

Pe 24 şi 31 decembrie, în Ajunul Crăciunului şi în Ajunul Anului Nou, agenţia de voiaj CFR din Mazepa va avea program scurt, de la 8.00 la 15.30. Unitatea va fi închisă în primele două zile ale sărbătorilor de iarnă, adică pe 25 şi 26 decembrie, precum şi pe 1 şi 2 ianuarie. În restul zilelor lucrătoare, agenţia de voiaj va funcţiona conform programului normal, 8.00-20.00.


Autogara, închisă pe 25 decembrie şi 1 ianuarie

Gălăţenii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă alături la rudele sau de prietenii din judeţ sau din alte judeţe trebuie să ştie că operatorii de transport judeţean şi interjudeţean nu efectuează curse pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, şi în prima zi a noului an, pe 1 ianuarie. În rest, Autogara Galaţi este deschisă şi are activitate normală.

Citit 6536 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.