Vezi gestul reprobabil al unui tânăr gălăţean care şi-a serbat onomastica de Sf. Ion!

Vezi gestul reprobabil al unui tânăr gălăţean care şi-a serbat onomastica de Sf. Ion!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de numai 22 de ani a dat de bucluc după ce a spart un garaj în care ştia că se află baxuri întregi de bere şi sucuri. Cum avea de petrecut de onomastica sa, Ionuţ P.C., împreună cu câţiva amici, au făcut o vizită la un garaj situat în apropierea Şcolii Generale nr. 13, au forţat uşa şi au pătruns în interior, sustrăgând mai multe baxuri de sucuri, bere şi ulei, toate în valoare de 3.300 de lei.
Proprietarul garajului a alertat Poliţia în momentul în care a constatat paguba, agenţii Secţiei 2 demarând de urgenţă cercetările. În baza unor informaţii şi împreună cu păgubitul, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi au descins la domiciliul lui Ionuţ P.C., unde au descoperit baxurile furate. "În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză, împreună cu patru prieteni, toţi din municipiul Galaţi, au pătruns în garajul părţii vătămate, unde cunoşteau faptul că acesta are depozitate mai multe bunuri", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.
Cei cinci tineri s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, cauza fiind în prezent în cercetarea poliţiştilor Secţiei 2.

Citit 2078 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2013 16:41

2 comentarii

 • postat de chioscul din colt
  Marți, 08 Ianuarie 2013 12:52
  folosesc garajele pe post de depozite sa nu tina marfa in magazine sa-i gaseasca troaca cu rafturile pline, si dupa aia se plang ce rau merge vanzarea, sunt muritori de foame
  0
  0
  Raportează
 • postat de A
  Marți, 08 Ianuarie 2013 10:27
  Ooops!Garajul nu era garaj, era depozit de bauturi, daca avea si beci trebuie daramat!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.