Atenţie la rezervoare! Hoţi de combustibil, prinşi în centrul Galaţiului

Atenţie la rezervoare! Hoţi de combustibil, prinşi în centrul Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei tineri din comune din nordul judeţului au fost prinşi de jandarmi în noaptea de luni spre marţi în plin centrul Galaţiului, în timp ce se pregăteau să atace rezervoarele mai multor autoturisme. Banda, formată din Nicu S., de 27 de ani, din Bereşti Meria, Costel L. şi Valentin O., ambii de 18 ani, din Cavadineşti, au fost depistaţi la intersecţia străzilor Alexandru Cernat şi Ciprian Porumbescu. Alertaţi de comportamentul agitat al celor trei la vedera echipajului, jandarmii i-au verificat şi au descoperit asupra lor două leviere şi o şurubelniţă, precum şi două bidoane a câte 20 de litri, două furtunuri, un cleşte gură de lup şi doi cleşti metalici.

"Cei trei tineri au recunoscut că în cele două bidoane urmau să pună motorină pe care o sustrăgeau cu furtunurile din rezervoare, după ce în prealabil cu ajutorul levierelor şi a şurubelniţei deschideau buşoanele rezervoarelor de la maşini", a precizat cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Celor trei tineri le-au fost întocmite actele constatatoare sub aspectul săvârşirii faptei de tentativă de furt calificat şi au fost daţi pe mâna poliţiştilor.

Citit 3105 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.