Un altfel de circuit al fierului. REMAT-ul, jefuit de clienţii centrelor de colectare

Un altfel de circuit al fierului. REMAT-ul, jefuit de clienţii centrelor de colectare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un recidivist din Galaţi şi un "neiniţiat" din Târgu Bujor au reuşit să comită un furt care depăşeşte orice limită a logicii, dar şi a disperării. Cei doi bărbaţi, de 30 şi respectiv 25 de ani, au dat iama în incinta REMAT şi au furat peste jumătate de tonă de fier sub formă de cutii metalice şi diverse piese pe care le-au încărcat într-o căruţă. Pe când se îndreptau spre un centru de colectare unde sperau să obţină bani frumoşi pe prada lor, cei doi au dat în nas cu o patrulă a jandarmeriei de care nu au reuşit să scape.

"Au sustras mai multe lăzi metalice în interiorul cărora se aflau diferite subansamble metalice, pe care le-au mascat sub nişte crengi pe un loc viran în exteriorul societăţii, iar a doua zi, cu ajutorul atelajului hipo, au încărcat lăzile metalice cu intenţia de a le valorifica la un centru colectare deşeuri metalice", ne-a declarat cpt Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Subansamblele furate au fost restituite la REMAT, iar cei doi hoţi au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 1, care îi cercetează pentru furt calificat.

Citit 1606 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.