Democrat-liberalii s-au apucat de curăţenie - Cătălin Cristache, dat afară din PDL

Democrat-liberalii s-au apucat de curăţenie - Cătălin Cristache, dat afară din PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local Cătălin Cristache a fost exclus din PDL şi, prin urmare, îşi va pierde şi mandatul în Legislativul oraşului. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Local al PDL, pentru abateri de la statutul partidului. Excluderea va trebui să fie validată în Biroul Permanent Judeţean al PDL dar, spun vocile avizate din partid, e greu de crezut că fostul consilier va scăpa basma curată.

Potrivit surselor noastre, Cristache a avut o ieşire extrem de neprotocolară, ca să nu spunem de-a dreptul violentă şi vulgară la adresa liderilor PDL veniţi de la Bucureşti - Cezar Preda şi Gheorghe Flutur. Aceştia au fost prezenţi vineri la Galaţi pentru a analiza activitatea filialei democrat-liberale, iar discuţia a fost una cu scântei. După toată povestea de vineri, şefii interimari ai PDL Galaţi au considerat că e un moment potrivit să treacă la curăţenie şi, după cum se vorbeşte în partid, „să scoată gunoiul afară din ogradă”.

Cătălin Cristache nu a fost singurul sancţionat din PDL Galaţi. Potrivit informaţiilor noastre consilierul local Alin Mihai a primit un avertisment şi a fost timp suspendat, pentru trei luni, din funcţiile deţinute în partid, tot pentru abateri.

Citit 3396 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2013 20:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.