Democrat-liberalii s-au apucat de curăţenie - Cătălin Cristache, dat afară din PDL

Democrat-liberalii s-au apucat de curăţenie - Cătălin Cristache, dat afară din PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local Cătălin Cristache a fost exclus din PDL şi, prin urmare, îşi va pierde şi mandatul în Legislativul oraşului. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Local al PDL, pentru abateri de la statutul partidului. Excluderea va trebui să fie validată în Biroul Permanent Judeţean al PDL dar, spun vocile avizate din partid, e greu de crezut că fostul consilier va scăpa basma curată.

Potrivit surselor noastre, Cristache a avut o ieşire extrem de neprotocolară, ca să nu spunem de-a dreptul violentă şi vulgară la adresa liderilor PDL veniţi de la Bucureşti - Cezar Preda şi Gheorghe Flutur. Aceştia au fost prezenţi vineri la Galaţi pentru a analiza activitatea filialei democrat-liberale, iar discuţia a fost una cu scântei. După toată povestea de vineri, şefii interimari ai PDL Galaţi au considerat că e un moment potrivit să treacă la curăţenie şi, după cum se vorbeşte în partid, „să scoată gunoiul afară din ogradă”.

Cătălin Cristache nu a fost singurul sancţionat din PDL Galaţi. Potrivit informaţiilor noastre consilierul local Alin Mihai a primit un avertisment şi a fost timp suspendat, pentru trei luni, din funcţiile deţinute în partid, tot pentru abateri.

Citit 3292 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2013 20:57

8 comentarii

 • postat de Lute
  Luni, 11 Februarie 2013 05:41
  Toti cretinii ca Cezar Preda, intrat in Parlament ca curvele, ajutat de USL, ar fi trebuit batuti mar la Galati, dar vad ca n-a avut nimeni " sange in instalatie " s-o faca !
  0
  0
  Raportează
 • postat de valy loiala
  Miercuri, 06 Februarie 2013 13:50
  Dati-o afara pe țața violeta nanu , ca e cea mai tare cață politica si nu numai ! Cu saru mana si cu minciuni la Toader , apoi la Necula, insa nu uita sa-i pupe poala lui Dorulet cu alte intrigi si minciuni. Sa-l ia si pe Dorulet, daca tot veni vorba , ca nu-i bun decat de ,,chetroi,, de pus pe varza . Am auzit ca au platit oameni sa le umple sala cand a venit Flutur, ca Resmerita nu mai are 100 de membri in tot judetul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru oportunistii din pdl
  Marți, 05 Februarie 2013 16:23
  Bravo PDL! Daca aveti curaj si Constantin Dumitriu trebuie sa fie dat afara, e varza ,ce legatura are cu orasul Galati?
  0
  0
  Raportează
 • postat de A...politic
  Marți, 05 Februarie 2013 11:24
  Pai daca e sa faca curatenie, madam VIOLETA NANU e candidatul perfect! Ahhh, METALURGISTA e multi, multi manageriala. A adus multa rusine agriculturii galatene. Chiar nu exista nimeni ^competent^ nu paralel cu tot ce inseamna APIA sau Directia Agricola?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Apolitic
  Marți, 05 Februarie 2013 07:23
  Mai există pedele?! Cand va fi prezentat pe pagina de decese?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mircea
  Luni, 04 Februarie 2013 22:42
  Comentati fără sa știți adevarul . Am fost prezent la acea ședința si vreau sa va spun ca a fost singurul care a avut curajul sa le spună celor doi lideri adevarul despre ce se întâmpla la Galați si a deranjat pe cei care au adus Galatiul pe locul 32 in clasamentul PDL pe tara si trebuiau sa găsească un tap ispasitor . Așa au decis sa spele rezultatul de la Galați . In acea sedinta Catalin nu a cerut altceva decat sa ceara sa se faca alegeri corecte in organizatia PDL Galati . Rusine Ciumacenco. Rusine Razmerita .
  0
  0
  Raportează
 • postat de mirela
  Luni, 04 Februarie 2013 21:56
  Ce fata de infractor are!!! Dar va ramane din pacate tot mare bastan la RAR caci pupa inelul lui Stan inca din campanie si este sustinut in continuare,deci primarul face curatenie pe o parte si pune si mentine alti golani pe alta parte.Deci aceasi Marie cu alta palarie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicu
  Luni, 04 Februarie 2013 21:22
  Foarte bine!! Acum trebuie sa dati licheaua asta afara si de la RAR ca ii ajunge cat a furat. Sa mai fure si altul,ca doar nu i-a lasat ma-sa mostenire RAR-ul. Nu am crezut ca o sa apreciez vreo data vreo decizie a PDL, dar se pare ca asta este prea gunoi si pentru un asemenea partid!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.