Machena a ajuns după gratii! Interlopul avea trei mandate de arestare şi era căutat de trei luni

Machena a ajuns după gratii! Interlopul avea trei mandate de arestare şi era căutat de trei luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionel Moca, cunoscut sub numele de Machena, interlopul care la finele anului trecut a ucis două femei într-un accident de circulație la Schela, a fost prins marţi după amiază la Smârdan. Potrivit primelor informații, mașina în care se afla pecheanul a fost  identificată în trafic, bărbatul, de 39 de ani, fiind reținut în ciuda faptului că a încercat să scape de agenții rutieri și cei de la Poliția Rurală, aflați într-o misiune comună.

Ionel Moca a fost dus în arestul IPJ Galați, mai ales că pe numele său figurează trei mandate de arestare emise de trei instanțe judecătorești. Machena a fost inițial dat în urmărire națională după ce, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie a provocat un accident rutier pe DJ 251, soldat cu moarte a două femei, angajate ale unei patiserii din Galați. Interlopul a fugit de la locul evenimentului și judecătorii au emis atunci mandat de arestare în lipsă pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Ionel Moca este judecat și în alte două dosare de crimă organizată, respectiv pentru trafic de persoane, dosar aflat pe rolul Tribunalului Vrancea, și pentru trafic de cocaină, cauză aflată la Tribunalul Galaţi. Magistrații gălăţeni au fost cei care, pe 17 ianuarie 2013 au emis cel de-al doilea mandat de arestare pe numele pecheanului Ionel Moca, iar judecătorii Tribunalului Vrancea au dat o sentinţă similară pe 1 februarie, înlocuind măsura interdicţiei de a părăsi localitatea. 

Citit 11047 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.