O altă operaţie cu efecte nedorite! Vezi ce a păţit o femeie care s-a operat în clinica doctorului Doboş!
Foto: Foto: Vasile Caburgan

O altă operaţie cu efecte nedorite! Vezi ce a păţit o femeie care s-a operat în clinica doctorului Doboş!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul Irinei Ciuraru a făcut-o pe o fostă clientă a clinicii "Hyperion" să vorbească despre trauma pe care a suportat-o în urma unei operaţii de extirpare a unui chist


Gabriela Dumitriu este una dintre multele gălăţence care au apelat la serviciile clinicii particulare, în speranţa că o intervenţie chirurgicală în acest loc va decurge mult mai bine şi cu rezultate net superioare uneia efectuate într-un spital public. Gălăţeanca are 42 de ani şi spune că a mers la clinică la finele lunii octombrie 2012 pentru că avea un chist la degetul arătător al mâinii drepte.

"Aveam un chist foarte vechi, de vreo 20 de ani. Nu m-a deranjat. La un moment dat s-a inflamat un pic şi am zis că e mai bine să îl scot. Am fost la doamna doctor seara şi m-a programat la intervenţie. Nu ştiam de fapt că intervenţia urma să o facă altcineva. Nu mi s-a părut ciudată situaţia, pentru că nu aveam informaţia. Ştiam că sunt soţ şi soţie şi că colaborează. În plus, domnul doctor Doboş s-a arătat foarte sigur, spunându-mi că este o intervenţie banală", povesteşte Gabriela Dumitriu.

Potrivit afirmaţiilor femeii, intervenţia de extirpare a chistului, pentru care a plătit 250 de euro, nu a durat mai mult de 30 de minute, cu tot cu anestezie. La câteva zile după operaţie şi-a dat seama că nu îşi mai simte degetul şi nici nu îl mai poate folosi. A mers din nou la medic.

"Domnul doctor a fost în prima fază foarte superficial, nu s-a îngrijorat. Mi-a spus că trebuia să mă aştept. M-a întrebat dacă nu urmăresc ştirile! Am fost dezamăgită şi şocată total. Nu am fost prevenită că există acest risc să nu îmi mai pot simţi şi folosi degetul", continuă femeia, care avea să afle, ulterior, după ce a consultat un alt medic, că un nerv i-a fost secţionat în timpul operaţiei.

Încercările Gabrielei de a găsi rezolvarea problemei la medicul care a operat-o au fost sortite eşecului. Rămâne doar cu mulţumirea, dacă se poate spune aşa, că analiza patologică, făcută la Bucureşti, a relevat faptul că chistul nu era de natură malignă. În rest, s-a obişnuit deja să nu îşi mai folosească degetul la operaţiuni banale precum ar fi să ţină un pix, să lucreze cu mausul calculatorului sau să îşi încheie nasturii la haină.

Citit 5717 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.