În urma percheziţiilor de luni, 20 de telefoane mobile au fost confiscate în Penitenciarul Galaţi

În urma percheziţiilor de luni, 20 de telefoane mobile au fost confiscate în Penitenciarul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma percheziţiilor efectuate luni, poliţiştii suceveni au confiscat 30 de telefoane mobile şi încărcătoare, 20 dintre acestea de la deţinuţii din Penitenciarul Galaţi, 28 de cartele SIM, un laptop, memory-carduri, sume de bani şi înscrisuri. Nouă persoane, dintre care şapte deţinuţi din Penitenciarul Galaţi, au fost conduse la audieri la sediul IPJ Suceava, pentru documentarea activităţii infracţionale, urmând a se dispune măsuri procedurale.

Vă reamintim că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Suceava au efectuat luni 12 percheziţii pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila, fiind vizate 12 persoane, suspectate că, în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013, au înşelat mai mulţi suceveni cu peste 100.000 de lei. În judeţul Galaţi, nouă dintre percheziţii au fost efectuate la penitenciarul din localitate, la mai mulţi suspecţi încarceraţi, alte două percheziţii au fost efectuate în municipiul Galaţi şi încă una în judeţul Brăila.

În fapt, suspecţii le telefonau victimelor, susţineau că sunt rude apropiate ale acestora, că au fost implicate în diferite evenimente rutiere şi au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare.

Citit 2257 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.