În urma percheziţiilor de luni, 20 de telefoane mobile au fost confiscate în Penitenciarul Galaţi

În urma percheziţiilor de luni, 20 de telefoane mobile au fost confiscate în Penitenciarul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma percheziţiilor efectuate luni, poliţiştii suceveni au confiscat 30 de telefoane mobile şi încărcătoare, 20 dintre acestea de la deţinuţii din Penitenciarul Galaţi, 28 de cartele SIM, un laptop, memory-carduri, sume de bani şi înscrisuri. Nouă persoane, dintre care şapte deţinuţi din Penitenciarul Galaţi, au fost conduse la audieri la sediul IPJ Suceava, pentru documentarea activităţii infracţionale, urmând a se dispune măsuri procedurale.

Vă reamintim că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Suceava au efectuat luni 12 percheziţii pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila, fiind vizate 12 persoane, suspectate că, în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013, au înşelat mai mulţi suceveni cu peste 100.000 de lei. În judeţul Galaţi, nouă dintre percheziţii au fost efectuate la penitenciarul din localitate, la mai mulţi suspecţi încarceraţi, alte două percheziţii au fost efectuate în municipiul Galaţi şi încă una în judeţul Brăila.

În fapt, suspecţii le telefonau victimelor, susţineau că sunt rude apropiate ale acestora, că au fost implicate în diferite evenimente rutiere şi au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare.

Citit 2190 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 18:02

4 comentarii

 • postat de IC
  Joi, 14 Februarie 2013 06:01
  Pentru IX . Daca citeai cu atentie vedeai ca am scris :"Sa nu aud ca numai a compus si ca ,de postat s-a postat de afara , ce nu exista paza ,inclusiv la vorbitor ? In cazul in care a plasat biletul ,asa cum scrii ,inseamna ca a incalcat regulamentul si adio eliberare conditionata ,doar nu s-a intalnit cu feciorul in parc ? Parerea mea este ca nu ar trebuie sa amestecam copii in problemele parintilor ,asa cum faceau nu de mult comunistii ( 53 de ani nu am avut origine sociala sanatoasa,cu toate consecintele legate de aceasta, pe baza de tata fost liberal si cu ceva averea ,asa ca fie-mi iertate comentariile ,recunosc ca nu iubesc tot ce este legat de comunisti si urmasii lor) .
  0
  0
  Raportează
 • postat de IX
  Miercuri, 13 Februarie 2013 21:09
  @IC cat esti de inteligent ! Parca nu putea sa scrie un bilet pe care sa-l inmaneze fiului sa-l posteze pe blog. 8-|
  0
  0
  Raportează
 • postat de un lucratot de parnaie
  Miercuri, 13 Februarie 2013 17:11
  sa dea duimnezeu mandate de 20 de ani la toti hotii care au fost luati la audieri ... inselaciuni peste inselaciuni , au venit in chiloti la puscarie si acum sunt afaceristi ,,, pufff ... lasa sa-i planga familiile poate asa se linistesc
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 13 Februarie 2013 07:34
  Saraci si fara pile puscariasii de la Galati. Daca aveau ceva pile si investeau, puteau sa scrie pe blog . Cunoaste toata lumea un caz recent care nu a fost perchezitionat ,a compus pe calculator si a postat pe blog ,a scris opere nemaiscrise si a tinut lectii politice detinutilor ,poate si gardienilor si sefilor din penitenciar. Merita sa fie liber si aia care au ingaduita asa ceva sa intre in locul lui.Una este sa vorbesti cu nevasta ,eventual complicii la telefon si alta sa te adresezi la sute de milioane de internauti .Sa nu aud ca numai a compus si ca ,de postat s-a postat de afara , ce nu exista paza ,inclusiv la vorbitor ?Or fi toate puscariile in subordinea aceleiasi directii ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.