5.000 de baloţi de lucernă, făcuţi scrum de o mână criminală! Vezi cui aparţineau şi la cât ajunge paguba!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

5.000 de baloţi de lucernă, făcuţi scrum de o mână criminală! Vezi cui aparţineau şi la cât ajunge paguba!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul comunei Frumuşiţa s-a trezit cu o pagubă uriaşă după ce persoane necunoscute au dat foc nutreţului depozitat la periferia localităţii * Incendierea intenţionată este confirmată de poliţiştii care spun că au un cerc de suspecţi


Glumă proastă sau dorinţă de răzbunare? Oricare dintre aceste variante ar fi putut sta la baza unui veritabil pârjol care a mistuit, în noaptea de 7 spre 8 februarie, o cantitate uriaşă de furaje aparţinând primarului comunei Frumuşiţa, Nelu Munteanu. Nu mai puţin de 5.000 de baloţi de lucernă, depozitaţi pe locul unde a fost CAP-ul comunei, s-au făcut scrum după ce indivizi încă neidentificaţi au pus foc.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că focul a fost pus intenţionat. Avem un cerc de suspecţi şi se lucrează la strângerea probelor, lucru destul de dificil deoarece locul respectiv nu era păzit", ne-a detaliat cms. Dănuţ Lefter, şeful IPJ Galaţi. 

Ancheta, aflată în plină desfăşurare, este complicată, deoarece fostele grajduri ale CAP-ului, unde erau depozitaţi baloţii de lucernă, sunt amplasate pe vârful unui deal, la periferia comunei. Este vorba de o zonă nepopulată, unde este extrem de puţin probabil să se fi aflat vreun martor la momentul atacului. Cu toate acestea, voci din comunitate susţin că printre cei bănuiţi ar fi persoane aflate în relaţii nu tocmai bune cu edilul din Frumuşiţa, pe fondul tensiunilor create în localitate de clanul oierilor Enache, arestaţi în prezent într-un complex dosar aflat pe masa DIICOT-ului.

Citit 2289 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.