Mai cumpără cineva bilet? Aproape 40.000 de gălăţeni au facilităţi la Transurb

Mai cumpără cineva bilet? Aproape 40.000 de gălăţeni au facilităţi la Transurb
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a patra zi consecutiv, sute de pensionari s-au bulucit la punctele de distribuţie ale Transurb şi au stat ore în şir la cozi pentru a intra în posesia biletelor gratuite. Mulţi alţii ne-au sunat revoltaţi ori au venit la redacţie pentru a se plânge că se simt umiliţi de situaţia creată şi că sănătatea nu le permite să stea ore în şir în frig, la coadă. Alţii au reclamat că, după ce au stat mai bine de o oră la rând, au aflat că trebuie să meargă la alt chioşc la care sunt arondaţi. Cei mai mulţi consideră că este nedreaptă măsura luată de autorităţi şi că, după o viaţă de muncă, ar fi meritat să aibă în continuare călătorii nelimitate cu Transurb. De cealaltă parte, Primăria anunţă că numărul de persoane care, în diverse paliere de subvenţie, beneficiază de gratuităţi pentru transportul public de persoane acordate de Consiliul Local Galaţi este de 39.981, din care: 26.822 de pensionari, 836 beneficiari de venit minim garantat, 608 persoane cu grade de invaliditate, 6.256 de elevi şi studenţi, 5.450 de şomeri în plată. În consecinţă, ar fi imposibil ca aproape 40.000 de gălăţeni să-şi poată ridica documentele de călătorie în doar câteva zile.

Distribuţia continuă

În doar trei zile s-au eliberat bilete pentru 5.184 de persoane! Distribuţia biletelor gratuite va continua în fiecare zi a fiecărei luni şi se face prin nouă puncte: staţia auto din Centru, strada Nicolae Bălcescu, punctul de distribuire din faţa Palatului Telefoanelor, staţia auto de la Spitalul Judeţean, staţia auto de la Neacşu, capătul traseului 102, Micro 19, capătul traseului 39, Micro 19, staţia auto din Piaţa Energiei, staţia auto din Micro 39. Programul este de luni până vineri de la ora 6,00 la ora 21,00, sâmbătă, de la ora 8,00 la ora 21,00, iar duminica de la ora 8,00 la ora 16,00. La aceste puncte de distribuire se mai adaugă 3 puncte funcţionale la sediul Transurb, din strada Basarabiei nr. 4, cu program de funcţionare de luni până vineri, de la ora 8,00 la ora 16,00. Distribuirea biletelor gratuite aferente lunilor aprilie, mai şi iunie va începe după data de 20 martie.

Potrivit Primăriei, în 2012, Transurb a vândut 3.012.422 bilete, iar controlorii au surprins 21.105 de călători frauduloşi. În luna ianuarie, societatea a vândut 14.703 abonamente la preţ întreg, iar numărul biletelor acordate gratuit beneficiarilor, pentru luna martie, este de 785.000.

Citit 4874 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 18:56

39 comentarii

 • postat de PENSIONARUL FURAT
  Miercuri, 06 Martie 2013 10:21
  Ar trebui sa-i intrebati pe cei care sub diferite motive (gogosi ) au distrus economia si intreprinderile GALATENE si acum nu mai sunt locuri de munca pentru locuitorii galatiului.Nu pensionarii sunt vinovati ca au muncit cu sarg, pentru ca au avut unde si mai ales pentru faptul ca independent de vointa lor au imbatrinit. CINSTE LOR si rusine acelora care nu- I RESPECTA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vio
  Marți, 05 Martie 2013 22:10
  Ma bucur ca s-a ajuns la aceasta decizie.Trebuia luata de ceva ani.
  Pasul nr.2- cei care au pensii peste 1200 lei/net nu trebuie sa mai primeasca bilete gratuite.
  Pasul nr.3 - externalizat serviciul de control la Transurb. Sunt multi tineri care nu au bilete si abonamente plus coloratii care sunt discriminati pozitiv in acest caz.
  Pasul nr.4.- cumparate autobuze noi cel putin inca 10 bucati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Marți, 05 Martie 2013 20:52
  Domnule exfotbalist Stan ,sunt un pensionar cu varsta peste 65 ani ,incetati cu mascarada ,decat sa dati bilete gratuite cum le dati acum ,mai degraba nu mai dati nimic pensionarilor , cititi comentariile unor imbecili .Recunosc am incercat, pe 5.03 la ora 18,45 ,sa stau la rand . O initiativa buna ,tinerii sau cei care vroiau abonamente ,erau primiti in fata ,asa ca randul "bosorogilor" cum ne spun unii ,nu a inaintat de loc timp de o ora si jumatate , am renuntat si m-am jurat ca nu mai vreau bilete date de aia care-si bat joc de noi. Articolul de fata tot este bun la ceva , arata ca de fapt TRANSURB traieste tocmai din cauza facilitatilor .Socoteala este simpla 14 milioane biletele achitate de Primarie ,fata de 4,5 milioane bilete cumparate si eventualo inca pe atata valoarea abonamentelor. Taiati facilitatile si puneti lacatul pe TRANSUB . Apropo ,in acelasi chiosc o salariata TRANSURB nu mai facea fata solicitantilor iar alata a vandut intr-o ora 2 bilete ,dati-o afara pe madam Genica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de EU
  Marți, 05 Martie 2013 20:09
  HAHAHAHAHA, cica se face economie. Oameni buni, MERG ZILNIC CU 102/105 DE LA CAPAT, din Micro 19, pana in STR. BASARABIEI (SI RETUR) SI IN 3 ZILE NU AM VAZUT DECAT 7 PENSIONARI CARE SI-AU COMPOSTAT BILETELE. SAPTE (!!!!), in conditiile in care autobuzele sunt pline pana la refuz (sa zicem ca ziua de duminica a fost o exceptie, aerul fiind aproape respirabil in autobuz). RESTUL SE URCA SI STAU LA PALAVRE: MAI INJURA PRIMARUL, MAI IMPING CATE UN CHISTOC DE ELEV DE 1.40 M SI 45 DE KG CU TOT CU GHIOZDAN, SE LAMENTEAZA CAT POT DE ZGOMOTOS PE TEMA "TINERII DIN ZIUA DE AZI", DAR NICI CA SE APROPIE DE VREUN CAPSATOR, IN CEL MAI FERICIT CAZ MERG CU BILETUL NECOMPOSTAT IN MANA. Pe cat punem pariu ca sunt in stare sa se ia la bataie cu controlorii in caz ca sunt prinsi fara bilet capsat? Pe cat punem pariu ca aceiasi CONTROLORI NESIMTITI VOR DISCRIMINA IN CONTINUARE ELEVII, STUDENTII SI ALTE CATEGORII PLATITOARE DE BILET si vor OMITE CU BUNA STIINTA sa controleze pe oricine pare trecut de 65 de ani???
  0
  0
  Raportează
 • postat de KRISTA
  Marți, 05 Martie 2013 19:33
  Puteau macar,...din "n" case de bilete....macar 1 casa de bilete sa fie lasata pentru cei care vor sa isi faca abonament....
  Si inca "o regula" proasta,...cu toate ca abonamentul imi expira pe 8 martie ,...eu am vrut sa il reinnoiesc (adik sa il prelungesc) pe 28 februarie. La care primesc un raspuns sec si plin de greata....nu se fac abonamente cu 2 saptamani inainte,...cu cel mult 5 zile inainte,.....totusi poate atunci aveam banii, si, ca sa nu intru in ei,..am vrut sa il prelungesc,...numai eu stiu cum imi impart banii ca sa imi ramana pana la sf lunii cand iau din nou salariul..........
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sigismund
  Marți, 05 Martie 2013 18:10
  Comentarii sii iar comentarii....Fiecare dupa cata minte are in dotare. Unul scrie ca in a strainatate pe unde s-a preumblat 'mnealui n-a vazut pensionari unbland de dimineata pana seara.Il cred, acolo poate lucra si el de dimineata pana seara, iar aici are timp sa numere pensionarii si sa filosofeze pe seama lor.Altul face calcule demne de o cauza mai buna, dar el saracu' sta prost cu gramatica scriind gandindu-va legat. La serviciul e probabil necalificat, sau din cei ce-au ratat BAC-ul anii trecuti, iar aici a devenit mare calculator de profituri si pierderi financiare. N-ar fi mai bine sa ne vedem fiecare de treaba noastra, daca-o avem? Evident ca ne deranjeaja felul cum s-a organizat distribiuirea acestor bilete! Dar ce sa faci: acolo unde nu e cap vai.... si asta se vede. In nu stiu care oras din Ardeal, Tg. Mures pare-mi-se,biletele si abonamentele au inceput sa se distribuie din 15 decembrie cu valabitate de le intai ianuarie. Pe-ai nostrii ce i-a impiedicat sa aplice masura de la 15 februarie cu incepere de la intai martie? Evident lipsa de interes, ca doar n-or merge ei cu autobuzele Transurb!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Doina
  Marți, 05 Martie 2013 18:05
  Nu ar fi normal sa o injurati pe incompetenta de directoare de la Transub decat pe Primar,doar nu doriti sa se ocupe el de modul cum se distribuie biletele.Cred ca nu ia el salariul de peste 6000 lei,ci directoarea promovata de Durbaca.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Primarul Louis Vuitton seria 7,BMW seria 7
  Marți, 05 Martie 2013 17:31
  Primarul Louis Vuitton seria 7,BMW seria 7 ;) ....le-a luat votul la fraieri si banii lu' Bors de la Otelul :)))))) Caterinca cu budinca e primarul Louis Vuitton
  0
  0
  Raportează
 • postat de KRISTA
  Marți, 05 Martie 2013 16:54
  Personal, merg cu autobuzul, pe abonament de 40 lei, fireste; sunt, ca si ceilalti, platitor de taxe, muncesc si eu ca orice om; n-am nimik cu pensionarii dar totusi,....in fiecare zi , daca iei orice traseu, in intervalul 11 - 14, este criminal. Numai daca te uiti in autobuz si faci o comparatie cati tineri vs pensionari sunt, procentajul inclina fffooooarte mult spre pensionari.
  Iar acum, de cand cu legea asta a "celor alesi", ...abonamentul meu imi expira pa 8 martie....ma intreb eu,....cum o sa imi fac abonament in conditiile in care eu ma duc si la munca,mai am acasa si un copil....nu am timp sa stau ca pensionaru' la rand o zi intreaga...si daca intri in fata la rand ,...nici nu vreau sa imi imaginez ce "guri" o sa ma acapareze....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Marți, 05 Martie 2013 16:11
  Eu nu am nimic cu pensionarii decat problema ca vocifereaza ori de cate ori li se ofera ceva gratuitati si trebuie sa stea la coada. Imi aduc aminte ca pe vremea cand se ofereau anumite ziare gratis stateau tot asa la coada si nu ziceau nici pas. La fel si pe vremea plumbuitului, stateau ore in sir la cozi la lapte sau la alimente dar nu vociferau de frica militiei si a securitatii. E spiritul traditional romanesc de a se simti mare si tare numai cand e un anonim din gloata. Abia atunci cand ne vom civiliza, cand vom avea puterea de a sacrifica toti coruptii de teapa lui Durbaca sau Paslaru, vom intelege de ce nu va mai trebui sa ne trimitem parintii sa se umileasca pentru un bilet gratis.
  0
  0
  Raportează
 • postat de tot marian
  Marți, 05 Martie 2013 15:46
  Legat de Bemveu : Nici Stan nici Primaria Galati nu au dat nici un ban pe aceasta masina , doar motorina este platita de Primarie.Este masina de imagine ,asa cum Catalin Botezatu a primit un Maseratti, asa cum Hagi ,Ilie Nastase au deasemenea cate un Bemveu . Punct !
  0
  0
  Raportează
 • postat de marian
  Marți, 05 Martie 2013 15:39
  Acum cativa ani cand imi luam abonament pe linia 17 ,dimineata in autobuz era "full" de pensionari. Chiar ii intrebam : "Oameni buni , ce naiba faceti la 7 dimineata ? Nu aveti somn? " Eu unul daca as fi pensionar m-as scula in fiecare zi pe la 9-10 ,apoi m-as duce pe malul Dunarii cu undita fara rame si as citi .Ca Transurbul sa devina profitabil trebuiesc platite toate calatoriile . Fara "mocaciuni" ! Am citit acum cateva zile ca aceasta masura cu numarul de calatorii limitate pt pensionari ar aduce o economie de aprox 8 mil Ron ,adica 2 milioane de euro. Poate articolul respectiv era eronat ,insa vreau sa spun : cei 2 milioane de euro vin de la bugetul Primariei Galati ,iar cu ei se pot face destul de multe lucruri interesante si frumoase pt oras . Strazi,trotuare,parcuri,curatenie,etc . Si poate in felul asta (al diminuarii gratuitatilor) si Transurbul va fi profitabil ,vor cumpara autobuze ,tramvaie mai noi,etc. Mie nu-mi da nimeni benzina gratis la pompa ,iar salariul meu nu cred ca depaseste cu mult destule pensii ale celor ce se imbulzesc la ghiseele de bilete. Pt cunostintele voastre generale : Bmw-ul seria 7 cu care se plimba Stan , este dat spre intrebuintare de catre reprezentanta Bmw Galati-Braila. Stan nu a dat nici un leu pt aceasta masina.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un observator
  Marți, 05 Martie 2013 15:25
  Uita asa promovam si noi , orasul asta nenorocit,si am ajuns de rasul lumii pe televiziunile centrale,si chiar si peste hotare.Colac peste pupaza,apare si unul cu fata de vitel,care-si spune purtator de vorbe la primarie si ce credeti ca spune? Ca asta-i situatia,trebuiesc verificate acte si nu are deocamdata ce face.Mai nea caisa,pleaca dracului de acolo, pentru ca esti de rasul curcilor.Ca sa ne imbunatatim reputatia de oras nenorocit,eu zic ca aceste bilete sa se dea numai pe jumatate de luna,pentru ca amaratii astia sa stea de doua ori pe luna la cozi interminabile,eventual si ziua si noaptea,pentru ca in ritmul in care se elibereaza biletele( pentru vreo 5000 de persoane in 3 zile,asta insemnand ca se poate termina acest balamuc in 24 de zile lucratoare si cu liberele tocmai se face de o luna),sa vina la cozi obligatoriu inarmati cu cate un cutit sau macar o coada de topor,poate se mai incaiera si-si scot ochii,sa le permiteti ca in oras la astia de cer bilete sa treaca si pe rosu,si astfel se mai reduce numarul lor,si multe alte masuri liberale ,menite sa reduca,cheltuielile.Oare cui i-a bubuit capul la prostia asta,ca-i de trecut la capitolul farse ,ori la realizarile lui Dodel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galati
  Marți, 05 Martie 2013 15:16
  Primarul este raspunzator de acest haos. Este un dobitoc , incerc de catevza zile sa-mi iau abonament dar nu ajung la casa de bilete.Asa le trebuie batranilor pt ca l-au votat pe fotbalist!
  0
  0
  Raportează
 • postat de PENSIONARUL FURAT
  Marți, 05 Martie 2013 14:28
  MAI PENSIONARILOR,? ca nu va mai ia DRACUL odata, sa scapam de voi si sa urmam noi care tot in TRIUNGHIUL BERMUDELOR (PE LUMEA CEALALTA ) VOM AJUNGE CA SI MAMA SI TATA SAU GINDIT SA TRAIASCA TOCMAI ACUM MAI MULT CIND NOI VREM SA SCAPAM DE EI CIT MAI REPEDE. LUAVAR DRACULMAI REPEDEEEE CA NUMAI POMANA VRETI .HODOROGILORRRRRRRrrrrrrrrrr..ASTA AU AJUNS PENSIONARII INT-RUN STAT DE DREPT. RUSINICAAAA ,RUSINICAAAAA PENTRU CEI CARE NE CONDUC SI ISI BAT JOC DE NOI CEI CARE AM MUNCIT CU ADEVARAT SI NE-AU FURAT PENSIILE.
  0
  0
  Raportează
 • postat de platitor de taxe
  Marți, 05 Martie 2013 13:53
  Mai cetateni ai orasului,eu personal am luat abonament copilului,am platit pe el 20 ron,la ora 9.00,am intrat in fata celor in varsta,ei au timp sa stea toata ziulica acolo,eu mai si muncesc,sau gasit desigur unii mai guralivi,dar subliniez..eu dau banii la transurb,nu merg gratis ca ei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Madam TONTOLICI
  Marți, 05 Martie 2013 13:25
  Eliminat managementul incompetent de la Transurb,acolo unde o tanti,pusa de nea Durbaca ,pe criterii exclusiv politice Madam TONTOLICI E IN PLUS.AM COPIL ELEV SI E FOARTE GREU SA-SI IA ABONAMENT INAINTEA PENSIONARILOR.
  RUSINE . DEMISIA DE ONOARE A INCOMPETENTEI TONTOLICI.
  TRIMITE HAIDAMACII IN CONTROL PE AUTOBUZ, IN LOC SA DESCHIDA TOATE CASELE PT. ABONAMENTE,
  PARCA LE DA GRATIS. RUSINE
  0
  0
  Raportează
 • postat de cusila
  Marți, 05 Martie 2013 12:59
  Pai daca la pensionari si someri au schimbat metodologia de acordare a facilitatilor la transport, salariatii , elevii si studentii ce vina au sa stea la cozile acestea ? De ce onor conducerea TRANSURB nu a lasat continuitate in distribuitia de abonamentele pentru categoriile sus precizate si toate au fost emise cu termen de valabilitate 28 02 2013? Cred ca le miroase a profit ca de lehamite de atatea cozi platesti biletul intreg de acum in veci privind statistica 26822pensionari,etc.(apropo se elibereaza aeste facilitati in ritm de melc cam 8 min/pers 5184/3 zile cu viteza asta unde ajungem?
  0
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 05 Martie 2013 12:31
  Nu stiti de unde provine rautatea si ura pensionarilor acompaniati de bugetari? Urmariti o ora de transmisie Antena 3 si veti primi raspunsul!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mariana manole
  Marți, 05 Martie 2013 12:11
  Daca imi scot abonament economisesc 20 de lei,decat daca imi cumpar bilet.Dupa ce ca salariu e minim pe economie nici macar nu reusesc sa-mi i-au abonament de multimea de pensionari!Pe mine cine ma despagubeste de cei 20lei!Si dupa ce ca sunt batrani au o rautate in ei de nedescris (nu generalizez).Chiar nu se gandesc ca pensia lor vine datorita celor ca mine care contribuim la acest fond de pensii?Noi cei care vrem sa platim abonamentul cum trebuie sa procedam sa nu ii incurcam pe "necajiti"?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sila
  Marți, 05 Martie 2013 11:38
  Nea Stanica, iar ai intrat cu oistea in gard,la fel ca si sensul giratoriu de la Ultimul leu.Oare cum iti inchipui tu, ca o sa faci economiile anuntate la Transurb?Batandu-ti joc de nenorocitii astia,care ei te-au scos primar,culmea stand ca niste prosti la coada,ca si acum ,la deschiderea urnelor?Eu am crezut ca chiar poti sa faci ceva ,in orasul asta ,dar constat ca nu esti bun nici de zeama cucului.Tu nu vezi ca ai creat un blocaj,cu ideea ta,de a lovi in "viermii"astia?Daca vroiai sa faci ceva cu transportul in comun,pentru ca vorba aia esti liberal si umblat o leaca ,era la mintea cocosului sa incepi cam asa:1)Eliminat managementul incompetent de la Transurb,acolo unde o tanti,pusa de nea Durbaca ,pe criterii exclusiv politice,produce niste gauri enorme in bugetul local(nu intru in amanunte ca ar trebui sa scriu romane,pe tema asta ,dar tu esti probabil singurul din oras, care nu stii nimic,saracul de tine);2)Simplifica organigrama superincarcata de la Transurb,plina de lipitori de partid,dar nu asa cum ai facut-o la primarie ca ma doare capul,cat de infantil poti gandi (adu o firma neutra si specializata in restructurari si o sa constati ca mai mult de jumatate din personalul Transurb,toaca fruna la caini) ;Inlatura daca ai sange in instalatie mafia transportului privat,unde se face evaziune fiscala ,poate de sute de milioane de euro anual ,si unde totul este mana-n mana,sau si aici esti nestiutor saracul;4)Apoi sa te legi de nenorocitii astia,cu a caror privilegii,eu unul nu sant de acord,dar asta a fost masa de manevra,pentru clasa politica de pe urma carora si tu se pare ca ai fost ales mare primar.Sincer mi-e sila
  0
  0
  Raportează
 • postat de yo
  Marți, 05 Martie 2013 11:38
  S-a gandit cineva ca sunt persoane care platesc zilnic 2 bilete dus-intors pt. a castiga in final 600-800 lei din salariu.....eventual au si un copil, daca si-a permis asemenea cheltuiala, pe care sa-l creasca?! La ei nimeni nu se gandeste importanti in tara asta sunt doar pensionarii pt. ca sunt usor de manpulat si se duc la vot?
  0
  0
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 05 Martie 2013 11:32
  E o bataie de joc sa pui alaturi de 26.822 de milogi pensionari intr-o statistica.....5.450 de someri, 608 invalizi, 6.256 de elevi si studenti (acestia platesc 50%)!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @NUTI,SPAIMA CONSTITUTIEI de la Melu
  Marți, 05 Martie 2013 09:42
  d.na Nuti are dreptate !si eu am dormit in combinat 32 de ani am iesit la pensie la 52 de ani ,am pensie buna ,dar daca e pe moaca ,meritam !nu ne ducem la tara ca am cules menta in combinat ,am presat.o la rece si acum suntem epuisati!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vica
  Marți, 05 Martie 2013 09:39
  Galati =oras plin de pensionari ( si cei cu varsta de 50 ani din Arcelor) si bugetari , nu stiu cine mai produce cineva plus valoare
  0
  0
  Raportează
 • postat de NUTI,SPAIMA CONSTITUTIEI
  Marți, 05 Martie 2013 09:35
  DOMNII PENSIONARI AU DORMIT 30 DE ANI IN COMBINAT,SUNT BUNI DE MUNCA ,DAR NU PLEACA LA TARA LA MUNCA!,,SA NE DEA,CA NOI AM MUNCIT!,, CE.ATI MUNCIT TOV. PENSIONARI,CA SUNTEM CU 79 DE ANI IN URMA EUROPEI!MERGETI PE JOS!MERSU PE JOS ,FACE PICIORUL FRUMOS!_)
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihu
  Marți, 05 Martie 2013 09:28
  e foarte bine ca Marius Stan are bmw seria 7. si l-a luat din banii lui... sa nu uitam ca a adus 17 mil de euro la otelul, doar pentru faptul ca a creat o echipa buna, si deci i se cuvenea un comision, din care a putut sa isi ia si bmw.

  in ce priveste pensionarii, cred ca e bine ca nu o sa mai stea incontinu in autobuz, ci o sa aiba doar bilete... desi am parinti pensionari si ii iubesc, totusi, nu e bine sa stea incontinu in autobuz...

  cozile astea sunt foarte enervante si pentru pesionari, dar si pentru oamenii obisnuiti care vor sa isi ia abonamente.
  nu pot sa stau cateva ore la coada doar ca sa iau abonament.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Jean Paler
  Marți, 05 Martie 2013 09:01
  Galati-ul, oras sarac dar scump! O calatorie in Bucuresti cu autobuzul costa 1,30 lei, in Galati 1,50, mai mult cu 15%.
  0
  0
  Raportează
 • postat de De ce nu faceți biletul un leu? Așa aș plăti.
  Marți, 05 Martie 2013 08:25
  Biletul este cam scump. Dacă ar costa un leu, treacă meargă, dar așa nu cumpăr bilet, merg gratis și plătesc amendă. Oricum nu merită să plătești biletul pentru o stație, două pentru două lungimi de teren de fotbal în condițiile de transport de azi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IONUT
  Marți, 05 Martie 2013 08:16
  SA LE FIE CELOR DIN CONSILIUL LOCAL SI-A BATUT JOC DE OAMENI , EI STIU CA CEI DIN PRIMARIE MERG GRATISSS, MI-E SCARBA DE ACEST ORAS
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean turmentat
  Marți, 05 Martie 2013 08:00
  785000 de bilete inseamna 1.1 milioane de ron asta in seamna 13,5 mil de ron anual ca sa plimbe votantii prin oras ganditiva ce autobuze s-ar putea lua de bani astia ce tramvaie unul pe an nou si tot ar fi ceva nu am mai fi obligati sa luam trocariciurile alea in picioare sa stam jumatate de ora in frig/caldura sa ast un 9 sau 104 am fi si noi mai civilizati in toata europa nu primesc decat cei cu invaliditate gratuit atat....pensionari daca au muncit o viata e vina lor ca nu le ajunge pensia de calatorii odata pe an la finante pentru impozit si cateva drumuri pe la diverse institutii credca si-ar ermite in rest au piata au doctori au banci in fiecare cartier sau daca nu au acesti bani ar putea fi redirectionati in acest sens sa se gandeasca alesii la lucrul asta.....dar cine suntem noi sa vorbim la urma urmei........
  0
  0
  Raportează
 • postat de bariz
  Marți, 05 Martie 2013 07:47
  ... faceti un calcul: cind ii aud cu "da' io platiesc taxi si imboziti", zic asa: 200 de lei pe an pentru casa & masina, cu habitat cu tot. Si care pentru un domiciliu, in care stau, sa zicem, doi. Din care scadem 80 de lei lunar, pentru abonament no limit pentru O PERSOANA. 12x80 = 960 pe an! - 760 de lei deficit/ pensionar. x 24.000 = 18,24 milioane lei/ 4.3 = 4,2 milioane de euro la no limit. La bilete, 30x1,5 = 45 lei lunax 12 luni = 540/ an. Deficit de contributie de - 340 lei/ an/ pensionar x 24.000 = 8.160.000 lei/ an. DEFICIT.
  Bai, sunteti zdraveni la cap?!?!?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de bariz
  Marți, 05 Martie 2013 07:39
  Staaati un pic: deci, pe bani publici, pensionarii fac baby sitting? A sta cu nepotii e dreptul lui, nu e obligatia mea! Pe bani publici, pensionarii fac curierat? Adica vind banii publici pentru profit personal?!?!?!?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfi
  Marți, 05 Martie 2013 07:20
  PENSIONARII....TOT RESPECTUL DAR ...sunt prea multi si-s peste tot! O pacoste!!! nu ai loc nicaieri de ei ii vezi in fata blocului de dimineata pana seara urmarindu-te cu privirea,ii vezi la deschiderea unui market,ii vezi la coada la ajutoare,ii vezi la coada la medic,ii vezi in piata,pe strada,in autobuz....peste tot!!!
  Cu tot respectul pentru ochelarii lor dar parca ne sufoca!
  am umblat prin europa si nu-i asa!
  nu vezi picior de pensionar defiland de dimineata pana seara pe strazi!
  Eu nu cred ca au nevoie de bilete sa se plimbe in fiece zi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ana List
  Marți, 05 Martie 2013 07:15
  Ideea genială a lui Stan de a se da bilete gratuite în loc de abonamente sau de circulaţia cu buletinul. Un proverb romanesc spune: te scumpeşti la tărâţe şi te ieftineşti la făină. Cam asta face acum Stan. În Bucureşti, pensionarii de peste 65 de ani circulă doar cu buletinul şi cu talonul de pensie. Şi nu sunt cozi chiar dacă sunt mai multe facilităţi decât în Galaţi (la reduceri mă refer). Iar la RATB nu se pune problema falimentului. Singura diferenţă este că acolo e un primar deştept iar la Galaţi e un fotbalist. Cred că e a patra sau a cincea cheltuială inutilă pe care o face Stan din banul public. Va veni şi decontul, negreşit! (Apatermul nu a falimentat din cauza pensionarilor. Ei şi-au achitat "la zi" întreţinerea. Şomerii,poate, dar nu e vina lor ci a sistemului politic; a politicii de distrugere a locurilor de muncă)
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasile
  Marți, 05 Martie 2013 06:16
  o tara de someri...asistati....pensionari saraci ...cersetori....cum sa nu se duca rominul sa cerseasca in alta tara daca aici asta se promoveaza!politicienii au gasit masa de manevra....voturi..lok de spalat baniii....si uite asa urmeaza Transurbul sa ii hraneasca!Apatermul a facut-o pina si-a dat sufletul!
  0
  0
  Raportează
 • postat de vasile
  Marți, 05 Martie 2013 04:40
  Faptul ca ai muncit o viata nu-ti da dreptul sa caltoresti gratuit cu Autobuzul,Tramvaiul sau Trenul.Se pare insa ca in Romania se poate.Totusi de unde ar trebui recuperate cheltuielile cu combustibilul,energia,salariile angajatilor etc? Cand o sa intelegem ca trebuie sa platim biletul de calatorie o sa avem si societati de transport profitabile.Tot respectul pentru toti pensionarii dar asa nu merge.Cei care muncesc de ce sa nu ceara si ei facilitati de calatorie? De ce sa nu calatoreasca toata lumea gratis pana la urma?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Continuam umilinta?
  Marți, 05 Martie 2013 01:26
  De ce nu le trimit prin posta???
  0
  0
  Raportează
 • postat de Primarul Louis Vuitton
  Marți, 05 Martie 2013 00:24
  Primarul Louis Vuitton seria 7,BMW seria 7 ;) ....le-a luat votul la fraieri ;))))))))))))))
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.