VIDEO / Trafic cu mercur stopat în parcarea unui supermarket!

VIDEO / Trafic cu mercur stopat în parcarea unui supermarket!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi gălăţeni au reuşit să intre pe mâna poliţiştilor în timp ce puneau la cale o tranzacţie cu mercur. Poliţiştii de la Arme, cei de la Investigaţii Criminale şi mascaţii de la Intervenţii speciale au împânzit zona centrului comercial, în urma unei informaţii care le indica faptul că acolo doi cetăţeni urmau să comercializeze mercur. Substanţa a fost, într-adevăr, descoperită în portbagajul unei maşini.

"Cei doi bărbaţi, de 35, respectiv, 45 ani, ambii din Galaţi, încercau să comercializeze cantitatea de 2,2 kilograme de mercur alb, contra sumei de 3.000 lei", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma audierii celor doi bărbaţi, poliţiştii au stabilit că unul dintre ei fusese cel care procurase mercurul, sustrăgându-l de pe platforma siderurgică, unde ajunsese datorită faptului că este angajat al unei firme subcontractoare. Substanţa a fost reţinută de poliţişti, iar cei doi bărbaţi au primit ordonanţe de reţinere. Prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru deţinere sau operaţiuni privind circulaţia substanţelor toxice, fără drept, gălăţenii au beneficiat de clemenţă şi îşi vor aştepta sentinţa în libertate.

 

Citit 4605 ori Ultima modificare Duminică, 10 Martie 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.