Ţigări de contrabandă ascunse în podeaua unui Mercedes

Ţigări de contrabandă ascunse în podeaua unui Mercedes
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere Galaţi-rutier împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 9.800 de ţigarete. Ţigările erau ascunse în autoturismul marca Mercedes Benz condus de Marcela A., de 35 de ani, cu dublă cetăţenie. „Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului, 9.800 de ţigarete (490 de pachete) marca Classic, de provenienţă Ucraina”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Ţigările, în valoare de 2.117 lei, şi autoturismului, în valoare de 39.688 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar şoferiţa a fost sancţionată cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Citit 1879 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 17:49

1 comentariu

 • postat de Tote frontierele UE se face trafic de țigări, prețul UE dictează, altele sunt periculoase;substanțe interzise, armament, droguri, exploziv ș.a.
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 02:15
  Normal contrabanda există dacă diferențele de preț între noi și ei la țigări există, deci nimic nou pentru un oraș de frontieră. Să nu fie trafic cu armament, cu substanțe interzise sau exploziv. Astea-s periculoase, cu țigările normalitate, ca la orice graniță a UE, așa că....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.