Poliţist de la trupele speciale rănit în timpul unei şedinţe de tragere

Poliţist de la trupele speciale rănit în timpul unei şedinţe de tragere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un poliţist de la trupele speciale a fost rănit la picior, în timpul unei şedinţe de tragere. Incidentul s-a petrecut astăzi, în timpul unei şedinţe de pregătire pe care Serviciul pentru Acţiuni Speciale al IPJ Galaţi o desfăşura la poligonul de la Smârdan.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Poliţia Galaţi, agentul G.M., în vârstă de 28 de ani, a fost rănit de un corp străin care i-a provocat o plagă în picior. "Pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul, inspectorul şef a dispus constituirea unei echipe de cercetare, care a demarat verificările. Tragerea era autorizată", ne-a declarat comisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt la IPJ Galaţi.

Agentul rănit este în momentul de faţă la Spitalul de Urgenţă, unde primeşte îngrijiri medicale. Starea sa, spun medicii, este bună, fiind în afara oricărui pericol. ”Pacientul a fost adus de colegi. Are o plagă ori împuşcată ori penetrată, cu o retenţie de corp străin. Sângerarea era minimă la nivelul coapsei stângi şi a fost preluat de colegii mei de la Chirurgie, pentru extragerea corpului străin. Viaţa nu i-a fost pusă în pericol”, a precizat dr. Angel Trifan, medic coordonator al SMURD Galaţi.

Citit 1818 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.