Un gălăţean a murit în timp ce curăţa subsolul blocului

Un gălăţean a murit în timp ce curăţa subsolul blocului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfârşit tragic pentru un gălăţean de 64 de ani care a avut iniţiativa să facă o faptă bună. Bărbatul, proprietar al unui apartament dintr-un bloc din Ţiglina, a intrat joi, împreună cu un alt cetăţean, în subsolul imobilului ca sa facă curăţenie. Pentru a vedea mai bine, au improvizat o instalaţie electrică de iluminat, numai că firul tras pentru a asigura alimentarea becului a atins apa aflată în subsol. Bărbatul de 64 de ani a avut ghinionul să atingă cablul şi s-a electrocutat, murind pe loc. Poliţiştii Secţiei 2 au deschis un dosar de moarte suspectă, urmând să dea soluţia legală în cauză.

Citit 4050 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 16:14

3 comentarii

 • postat de Un nedumerit
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 23:38
  Dumnezeu sa-l odihneasca! Neatentia l-a costat viata. In rest deplin respect fata de oamenii care sfintesc locul prin simtul gospodaresc pe care-l au!
  Ce te faci, de exemplu, cu subsolul unui bloc precum cel de la scara 2 a blocului J2 micro 38 unde vestitul Bostanaru a astupat toate aerisirile subsolului reamenajandu-si spatiul de la parter, spatiu in care vinde in continuare preparate de calitatea celor pentru care se judeca. De ce nu s-a definitivat ancheta? De ce sunt lasate asemenea bombe contra sanatatii cumparatorilor? Niciun colocatar nu are curajul sa reclame. In schimb a fost amendat un nou comerciant venit la acelasi parter pentru ca nu avea proiect la modificarea minirampei pentru caruciorul invalizilor. Inspectorilor in constructii, asa cum ati venit la o sesizare, luati in seama si aceasta sesizare! Daca sunteti organ in sprijinul oamenilor. Daca nu, banul sa traiasca!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nick
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 10:51
  Apa canal are birocrati cat cuprinde, iar in teren intervin dupa multe sesizari. La ei e hiba ca n-au un plan de revizie si curatare. Nepasarea lor creeaza probleme si nemultumiri. Langa spitalul de copii,in parculet, au facut o canalizare (gura) fara pic de profesionalism. Betonul din jurul capacului s-a crapat, iar pamantul escavat a ramas neclintit. Intr-un cuvant....mantuiala.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nelu
  Sâmbătă, 11 Mai 2013 09:23
  Domnilor ma uit ca toate caminele cat si tunelele care apartin de APA CANAL sunt intro stare de nu poti sa nu observi cand treci pe langa capacele sa nu te taie un miros de cazi jos,mai vin cu un aspect in legatura cu un parculet de joaca unde bieti copii de la blocurile b1, e3 ,c7din tig 2 se joaca intru-n mediu care lasa de dorit ce conditi de joaca au. Dar cei de la apa canal atat stiu sa vina sa ne opreasca apa dar nu ii intereseaza ca toate conductele sunt infundate cu mizerie si care sunt inundate toate tunelurile.Ar trebui cei de la mediu de la sanatate sa vina sa vada ce conditi traim .Am fost la sector la cei de la apa canal la un sef de sector care nici nu ma bagat in seama de cele semnalate de mine ca nu este treaba lui si sa merg la primariesa reclam,
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.