Consulul Tiberiu Dinu, citat ca martor în procesul privind DGIPI

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Generală Afaceri Consulare a fost înştiinţată, luni, de către DNA că Tiberiu Dinu, consulul României la Milano, va fi citat ca martor în procesul privind DGIPI.

"Direcţia Generală Afaceri Consulare a MAE a primit astăzi de la DNA o înştiinţare în legătură cu citarea ca martor a consulului general la Milano Tiberiu Dinu", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

MAE precizează că, în legătură cu acest fapt, Consulul General la Milano Tiberiu Dinu va avea o discuţie clarificatoare la conducerea Direcţiei Generale Afaceri Consulare.

Premierul Emil Boc va lua o decizie în privinţa consulului României la Milano, Tiberiu Dinu, după ce va avea, marţi, o discuţie doar cu ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Tiberiu Dinu a fost, luni, la sediul Guvernului, pentru a-i prezenta premierului Emil Boc clarificări cu privire la listingul telefonic invocat în cadrul anchetei la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerul de Interne. La întâlnirea de la Guvern a participat şi ministrul de Externe.

Citit 844 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.