Weekend sportiv pe Faleza Superioară: Premii de 2.000 de euro la StreetBall Grand Tour

Weekend sportiv pe Faleza Superioară: Premii de 2.000 de euro la StreetBall Grand Tour
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înscrierile pentru cea de-a X-a ediţie a StreetBall Grand Tour, care va avea loc pe Faleza Superioară, de vineri, 30 august, până duminică, 1 septembrie, se pot face până cel târziu joi, 29 august, ora 16.00 * Pentru concursurile de aruncări la coş de la jumătatea terenului - “Half Court”, concursurile de aruncări de trei puncte, de Slam Dunk şi partide 1 vs. 1, înscrierile pot fi făcute, pe parcursul celor trei zile, la terenul de pe Faleza Superioară


Gălăţeni, aveţi chef de sport în weekend? Atunci mergeţi pe Faleza Superioară unde, începând de vineri, 30 august, şi până duminică, 1 septembrie, va avea loc cea de-a X-a ediţie a StreetBall Grand Tour. Potrivit Primăriei Galaţi, care sprijină acest eveniment, sunt aşteptate peste 20 de echipe din Galaţi, Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Ploieşti, înscrierile putându-se face până cel târziu joi, 29 august, ora 16,00.

În afara competiţiei de StreetBall, pe trei categorii de vârstă (10 – 14 ani, 15 – 19 ani şi +20 de ani) vor mai avea loc concursuri de aruncări la coş de la jumătatea terenului - “Half Court”, concursuri de aruncări de 3 puncte, de Slam Dunk şi partide 1 vs. 1. Înscrierile la aceste probe vor putea fi făcute, pe parcursul celor trei zile, la terenul de pe Faleza Superioară.

De asemenea, vor mai avea loc demonstraţii de fitness urban cu antrenorul Doru Dorobăţ. Deschiderea turneului va avea loc vineri, 30 august, ora 19,00, pe terenul care va fi amenajat pe Faleza Superioară. Competiţia este dotată cu premii care totalizează 2.000 de euro. Alte detalii găsiţi pe siteul www.streetballgrandtour.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/StreetballGrandtourGalati.

Citit 1813 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2013 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.