Zeci de haine şi parfumuri contrafăcute descoperite într-o parcare din Galaţi

Zeci de haine şi parfumuri contrafăcute descoperite într-o parcare din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Haine, încălţăminte sport şi parfumuri, la preţ de chilipir! Este oferta pe care un bărbat de 37 de ani nu a mai apucat să o facă gălăţenilor dintr-un cartier al municipiului, după ce maşina sa a fost înconjurată de poliţişti. Autoturismul marca Opel a fost reperat într-o parcare din oraş de agenţii de frontieră şi cum unul dintre oamenii în uniformă avea informaţii că proprietarul acesteia face comerţ cu mărfuri contrafăcute, poliţiştii au făcut câteva verificări.

Suspiciunile le-au fost confirmate în momentul în care ai găsit în portbagajul maşinii articole vestimentare, încălţăminte şi parfumuri purtând denumiri ale unor mărci cunoscute, dar care erau departe de a fi originale. "Bărbatul a declarat că a cumpărat bunurile respective dintr-o piaţă din municipiul Bucureşti, pentru a le revinde ulterior la un preţ mai mare şi a obţine astfel un profit", a precizat scms. Ion Irimia, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Toate bunurile găsite au fost confiscate, iar gălăţeanul s-a ales cu dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Citit 3404 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.