FOTO&VIDEO/ Spectacol în Grădina Publică: Fântâna arteziană, inaugurată pe muzica lui Strauss

FOTO&VIDEO/ Spectacol în Grădina Publică: Fântâna arteziană, inaugurată pe muzica lui Strauss
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Zeci de gălăţeni au umplut, sâmbătă seara, aleile Grădinii Publice, curioşi să vadă, după aproape doi ani, fântâna arteziană, dar şi noile facilităţi ale parcului. Cei mici au luat cu asalt locul de joacă, bunicii s-au relaxat pe noile bănci, iar părinţii şi tinerii au înconjurat fântâna pentru a privi mai de-aproape spectacolul oferit de Teatrul Muzical "Nae Leonard". Artiştii Muzicalului au reuşit să recreeze atmosfera minunată care era în Grădina Publică în perioada interbelică, dar în ton cu zilele noastre.

Începând de la ora 17.30 foişorul Grădinii a răsunat de ritmurile Fanfarei Centrului Cultural "Dunărea de Jos", apoi Cvartetul de coarde al Teatrului a oferit publicului un program de valsuri. De cum s-a întunecat, atmosfera s-a încins, graţie şlagărelor interpretate de solistele Muzicalului Gabriela Postolache, Mariana Pisică şi Cristina Diaconu.

Momentul cel mai aşteptat s-a petrecut la ora 20,00 când, la comanda directorului Teatrului Muzical, Teodor Niţă, toate felinarele s-au stins şi Grădina s-a cufundat în întuneric. La semnalul primarului Marius Stan, într-o explozie de lumini multicolore, fântâna arteziană a "salutat" mulţimea de privitori. Jeturile de apă şi spoturile de lumini albe, roşii, albastre şi verzi au dansat graţioase pe muzica lui Strauss. Gălăţenii nu mai pridideau să fotografieze şi să filmeze momentul, apoi, ca la un semn, s-au apropiat de fântână s-o vadă mai bine. La finalul ingenioasei coregrafii de apă, sunet şi lumini, au aplaudat.

Începând de sâmbătă seara, arteziana din Grădina Publică a devenit noul obiectiv al oraşului, cu care gălăţenii îşi fac fotografii.

Citit 9603 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.