Doi poliţişti brăileni au fost deferiţi justiţiei după ce au cerut mită unor gălăţeni

Doi poliţişti brăileni au fost deferiţi justiţiei după ce au cerut mită unor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Cătălin Jalbă şi Gabriel Vechiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. Cei doi, angajaţi ca agenţi în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, aveau ca atribuţii supravegherea şi controlul normelor de circulaţie pe drumurile publice. Pe data de 16 august, Jalbă şi Vechiu au oprit o maşină cu numere de Galaţi, iar la controlul documentelor au constatat că şoferul nu avea permis de conducere. Atât pe numele persoanei care conducea, cât şi pe numele celui care îi dăduse maşina trebuia întocmit dosar penal, însă agenţii au fost de acord să îi ierte pe cei doi, în schimbul sumei de 1.000 de lei. Gălăţenii nu aveau la ei suma cerută, aşa că unul dintre ei, cel cu permis, s-a dus acasă, la Galaţi, pentru a aduce banii. Cel fără permis a rămas cu agenţii, ca garanţie că îşi vor primi banii. În drum spre casă, gălăţeanul a anunţat autorităţile, iar Cătălin Jalbă şi Gabriel Vechiu au fost prinşi în flagrant, în timp ce primeau banii marcaţi. Imediat după flagrant, poliţiştii au fost reţinuţi, iar pe numele lor a fost emis mandat de arestare preventivă. Acum ei vor da explicaţii magistraţilor Tribunalului Brăila, instanţă competentă să soluţioneze această cauză.

Citit 2209 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2013 16:06

3 comentarii

 • postat de Galati
  Marți, 08 Octombrie 2013 16:20
  195.124.114.***
  @Carcotas Brailean: azi un deget, maine toata mana.
  0
  0
  Raportează
 • postat de io
  Joi, 03 Octombrie 2013 17:47
  5.13.167.***
  arest preventiv pentru o spaga de 1000 de lei...dar pe doctori care cer spaga sa te trateze mai mult de 1000 de lei nu.i vede nimeni si nu.i mai aresteaza nimeni (vezi cazul de acum cateva zile cu un doctor la un spital militar luand mita o groaza de bani )... dar pe procurorii si judecatorii care iau mita sute de mii de EURO nu.i vede nimeni ...scapa basma curata si ii dau ca exemplu ca au mai arestat si ei pe cineva pe astia care a pus botu la 1000 de lei....hhhuuuuuuoooooo.....
  0
  1
  Raportează
 • postat de carcotas brailean
  Joi, 03 Octombrie 2013 10:05
  151.65.52.***
  Atata deranj pentru 0 glumita de 1000 de lei ?Va vor blestema copilasii celor doi ca i-ati lasat fara bomboane si sotile ca le-ati lasat fara banii de coafor.Ce naiba ati devenit inumani ?
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.