UPDATE / Percheziţii la hoţii de fier vechi din Combinat. Agenţii de pază erau complici la furturi (VIDEO)

UPDATE / Percheziţii la hoţii de fier vechi din Combinat. Agenţii de pază erau complici la furturi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.00 - În urma percheziţiilor desfăşurate în dimineaţa acestei zile, 11 persoane au fost aduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Membrii grupării acţionau, de regulă, pe timpul nopţii, cu complicitatea agenţilor de pază şi sustrăgeau de pe platformă materiale neferoase şi contactori de argint pe care, ulterior, le valorificau prin centrele de colectare a deşeurilor feroase situate pe raza municipiului Galaţi.

„În urma efectuării percheziţiilor, la locuinţele suspecţilor au fost găsiţi şase contactori de argint şi mai multe unelte folosite la comiterea faptelor. Prejudiciul estimat până la această dată prin săvârşirea infracţiunilor se ridică la suma de 250.000 lei”, precizează cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii şi procurorii continuă audierile şi cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, urmând să se dispună cu privire la starea de libertate a suspecţilor.


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi desfăşoară, joi dimineaţă, şase percheziţii pe raza municipiului Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni au descins la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi de pe platforma siderurgică. În urma acţiunii vor fi conduse pentru audieri la sediul poliţiei 10 persoane, pe numele cărora procurorii au emis mandate de aducere. Începând din vara acestui an, suspecţii au sustras materiale neferoase de pe platforma siderurgică, prejudiciul estimat până la această dată fiind de aproximativ 250.000 lei.

Citit 2402 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2013 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.