Acuzaţi de trafic de persoane: Clienţi ai clubului din Vârlezi au ajuns după gratii

Acuzaţi de trafic de persoane: Clienţi ai clubului din Vârlezi au ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Tribunalului Galaţi au trimis după gratii, pe bază de mandat de arestare preventivă, două persoane acuzate de trafic de persoane. Este vorba despre Simona Cristea şi de concubinul acesteia, Nicolae Macxim, anchetaţi de procurorii DIICOT în urma sesizării din oficiu din luna mai. Cei doi sunt printre clienţii clubului din Vârlezi, despre care "Viaţa liberă" a scris în repetate rânduri că este cunoscut ca fiind cuibul mai multor interlopi din judeţele Galaţi, Brăila şi Vaslui(CLICK PENTRU DETALII). Simona Cristea a fost cea care a venit cu ideea afacerii. Ea a început încă din 2010 să racoleze fete din familiile sărace din judeţul Galaţi, cărora le promitea locuri de muncă bine plătite în Italia şi Irlanda. Fetele erau racolate chiar de la familie, care primea bani pentru a-şi da consimţământul, şi ulterior erau obligate, prin agresiuni fizice şi psihice, să practice prostituţia. Profitul scos de fete era adunat doar de Simona Cristea, care a reuşit, în perioada decembrie 2010 - iunie 2013, să strângă peste 140.000 de euro. Văzând că este o afacere profitabilă, concubinul Simonei Cristea s-a implicat şi el în activitatea infracţională, în septembrie 2012. Împreună, cei doi au reuşit, într-un an de zile, să îşi adauge în cont peste 115.000 de euro. Procurorii au efectuat şi percheziţii la domiciliile celor doi, unde au găsit şi permise de conducere ce par a fi false, Nicolae Macxim nefiind înregistrat ca posesor de permis. De asemenea, în urma audierilor, anchetatorii au aflat că Simona Cristea şi concubinul ei au încercat să influenţeze declaraţiile unor părţi vătămate, spunându-le acestora că trebuie să declare că s-au prostituat din proprie iniţiativă. Astfel, ei au ţinut-o pe una dintre victime la domiciliul lor, în intenţia de a o însoţi la audieri. Planul lor a fost însă destructurat de procurorii ajunşi la faţa locului pentru percheziţii, în urma cărora şi afacerea a luat sfârşit.

Citit 4126 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Octombrie 2013 20:41

3 comentarii

 • postat de ady
  Luni, 28 Octombrie 2013 05:36
  89.251.177.***
  Cate aberatii puteti scrie!!!!sa va fie rusine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de guta
  Vineri, 11 Octombrie 2013 13:29
  86.34.187.***
  ai dreptate ,ce se intampla in toate cluburile din tara se intampla si la cel din varlezi....dezdrabalare totala caracteristica ....asta ne trebuia la nivel de comuna....la saracie luciu lipsea ....avem.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alina
  Marți, 08 Octombrie 2013 11:14
  86.127.214.***
  Tu, Teodoro, vorbesti ca sa nu adormi. Ai fost tu in vreo seara acolo ca sa vezi cu adevarat ce se intampla?! ... bineinteles ca nu. Mergi o data acolo si pe urma scrie! Te-ai informat din cele 3 surse asa cum te-au invatat la scoala? Ce conteaza asta daca titlul da bine. Mai oameni buni, nu mai stricati vietile altora din cauza unora care sunt doar invidiosi. Patronii clubului cer o tinuta adecvata in momentul in care vii, atata tot. In rest, oricine poate veni (mai putin cei care au facut scandal in trecut). Esti tu sigura ca in cluburile din Galati nu vin "pesti" si "pestoaice"?! Ce-oi fi vrand, sa aduca fiecare declaratie notariala in care sa spuna exact cu ceea ce se ocupa?! In concluzie, ati scris prostii si in materialul trecut (si acolo inca ce tampenii) si in materialul asta.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.