Cantina studenţească a fost călcată de hoţi. Aceştia au plecat cu mai multe alimente

Cantina studenţească a fost călcată de hoţi. Aceştia au plecat cu mai multe alimente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cantina din campusul studenţesc a fost călcată de hoţi. Prada nu a fost însă pe măsura aşteptărilor. În cantina studenţească nu sunt ţinuţi bani şi nici obiecte de valoare. Singurele lucruri cu care au putut pleca hoţii au fost alimentele ce urmau să fie gătite pentru studenţi.

„Au folosit scara de incendiu din lateralul clădirii. Au intrat în pod, apoi au forţat tavanul fals şi au coborât în cantină folosindu-se de dulapurile din interior. Au căutat bani sau alte lucruri de valoare. Nu au putut pleca nici cu aparatura, pentru că este foarte grea, aşa că au decis să fure alimentele. Este vorba despre carne de pui, carne de porc şi peşte”, ne-a explicat Bogdan Rodeanu, directorul cantinei studenteşti.

Paguba estimată de Bogdan Rodeanu se ridică la aproximativ 3.700 de lei. „Aici nu este problema de pagubă, ci mai mult de gest. Dacă nu s-ar fi desfiinţat postul de poliţie din campus, aceste fapte ar fi putut fi evitate. Nu cred că ştiau locul şi nu au venit nici la pont, dar alimentele pe care le-au luat asigură hrana unei familii pentru o perioadă bună de timp”, a conchis Bogdan Rodeanu. Cazul a fost preluat de poliţiştii gălăţeni, care vor încerca să-i identifice pe autori pe baza datelor furnizate de păgubiţi.

Citit 1826 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.