Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Cantina din campusul studenţesc a fost călcată de hoţi. Prada nu a fost însă pe măsura aşteptărilor. În cantina studenţească nu sunt ţinuţi bani şi nici obiecte de valoare. Singurele lucruri cu care au putut pleca hoţii au fost alimentele ce urmau să fie gătite pentru studenţi.
„Au folosit scara de incendiu din lateralul clădirii. Au intrat în pod, apoi au forţat tavanul fals şi au coborât în cantină folosindu-se de dulapurile din interior. Au căutat bani sau alte lucruri de valoare. Nu au putut pleca nici cu aparatura, pentru că este foarte grea, aşa că au decis să fure alimentele. Este vorba despre carne de pui, carne de porc şi peşte”, ne-a explicat Bogdan Rodeanu, directorul cantinei studenteşti.
Paguba estimată de Bogdan Rodeanu se ridică la aproximativ 3.700 de lei. „Aici nu este problema de pagubă, ci mai mult de gest. Dacă nu s-ar fi desfiinţat postul de poliţie din campus, aceste fapte ar fi putut fi evitate. Nu cred că ştiau locul şi nu au venit nici la pont, dar alimentele pe care le-au luat asigură hrana unei familii pentru o perioadă bună de timp”, a conchis Bogdan Rodeanu. Cazul a fost preluat de poliţiştii gălăţeni, care vor încerca să-i identifice pe autori pe baza datelor furnizate de păgubiţi.

Citit 1651 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 17:50

3 comentarii

 • postat de Deachewaggell Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013 12:33 62.210.209.*** Link la comentariu
  0
  0

  ブルガリ 中古カシオ G-shockシャネル J12 コピーディーセル 腕時計アルマーニの腕時計テンデンス スカルCoach メンズ 時計Emporio Armani 時計 修理Gucciの腕時計腕時計 レディース カシオ時計 ニクソンDIESEL 腕時計 女性G Shock Risemanディーゼル 時計ハミルトン ジャズCASIO 時計 評価CASIO 時計 説明書hamilton 時計 修理ブルガリ ビーゼロワン 時計casio 腕時計シャネル 激安シチズン 高級時計DIESEL 腕時計 電池交換カシオ 時計 メンズコーチ 腕時計 ボーイフレンドハミルトン レディースアディダス 時計 レディース腕時計 カシオ メンズテンデンス 楽天

  Raportează
 • postat de ARCELORUPTINCURMITTAL COMP. CARE SE ARDE IN C.U.R PT A PUNE IN PLUS 10 LEI LA SALARIUL DE KKT AL MUNCITORILOR Joi, 17 Octombrie 2013 20:53 93.118.196.*** Link la comentariu
  2
  3

  asa este

  Raportează
 • postat de eliza Joi, 17 Octombrie 2013 19:58 95.77.107.*** Link la comentariu
  2
  9

  Se fura de foame! In halul asta ne-au adus politicienii si hoti acestei tari pe care au guvernat-o! Au distrus industrie, agricultura si tot si lumea iese la atac de foame! Ar fi bine ca politia si justitia sa ii prinda pe mari jefuitori care au dat tunuri de milioane de euro si au lasat pe drumuri familii intregi care nu mai au loc de munca!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.