Gălăţenii se „bat” ca să fie poliţişti la ţară

Gălăţenii se „bat” ca să fie poliţişti la ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele 25 de posturi scoase la concurs (agenţi de poliţie în judeţ, la Barcea, Corod, Drăguşeni, etc)  de către Poliţia Judeţeană au reuşit să aprindă bine de tot imaginaţia gălăţenilor.

Luni, în faţa sediului Inspectoratului, de pe strada Brăilei, un grup de 10-11 aplicanţi, cu dosarele pregătite în braţe, aveau mai multe emoţii la înscriere decât la luarea examenului de carnet.

„…prefer la ţară!”

De ce aţi ales Poliţia? „Este muncă la stat, deci este un post sigur, cu bani siguri. Nu ştiu dacă sunt mulţi bani, nici nu prea mă interesează, dar este un venit sigur”, îmi explică Robert, de 26 de ani.

Este aprobat de cei din jur: „Până acum am mai lucrat ca jurist, la o firmă privată, dar nu îmi place. Prefer să mă duc undeva la ţară şi să trăiesc liniştit, fără să mă gândesc că postul meu poate să dispară”, spune alt băiat.

„Până în acest moment, au fost depuse peste 400 de dosare pentru posturile scoase la concurs”, declară Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galaţi. „Înscrierile se mai pot face până pe 10 aprilie”, completează purtătorul de cuvânt.

I-am lăsat pe tinerii interesaţi de joburile la ţară (dar la stat!) să tropăie nerăbdători, cu buletinele şi dosarele în mâini. Posibili viitori agenţi de poliţie, băieţii erau destul de pătrunşi de importanţa momentului, unii dintre ei renunţând chiar la faţa locului la cerceii din urechi.

Citit 1881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.