VIDEO/ Surpriză în cazul furtului de carne de la cantina studenţească! Hoţii sunt incredibil de tineri

VIDEO/ Surpriză în cazul furtului de carne de la cantina studenţească! Hoţii sunt incredibil de tineri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au intrat prin acoperiş camuflaţi cu căciuli şi mănuşi şi au luat carnea care ar fi trebuit să ajungă în mâncarea studenţilor de la Universitatea "Dunărea de Jos". Este, pe scurt, modul în care au operat trei tineri din Galaţi, care în noaptea de 15 spre 16 octombrie au intrat în incinta cantinei studenţeşti şi au furat 200 de kilograme de carne de pui şi alte produse alimentare. În urma anchetei derulate de poliţiştii Secţiei 5, autorii au fost identificaţi zilele trecute, în persoana a trei tineri. Doi sunt minori, de 13 şi respectiv 14 ani, liderul grupului fiind un tânăr de 24 de ani, care, se pare, a orchestrat spargerea. Pentru că de la furt au trecut mai bine de două săptămâni, anchetatorii nu au mai reuşit să recupereze nimic din pagubă.

"Prejudiciul nu a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dintre cei trei suspecţi, cel mai mic ar putea scăpa basma curată, în sensul că, având 13 ani, nu răspunde penal. Complicele lui cu un an mai mare s-ar putea alege cu o pedeapsă numai dacă se va dovedi că a acţionat cu discernământ.

 

Citit 2210 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2013 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.