Numele unei companii de telefonie mobilă, implicat într-o escrocherie clasică

Numele unei companii de telefonie mobilă, implicat într-o escrocherie clasică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 39 de ani a ajuns în arestul Poliţiei după ce a încercat să scoată bani de la o femeie. Individul fusese trimis la uşa acesteia de un alt bărbat, care îi "netezise" calea cu un telefon prealabil prin care o anunţase pe femeie că este fericita câştigătoare a unui premiu oferit de o companie de telefonie. "Operatorul" de la capătul firului i-a spus beneficiarei că va primi premiul numai dacă va achita un comision unui reprezentant care va veni la ea acasă în cel mai scurt timp. Femeia l-a lăsat pe individ să creadă că va plăti comisionul. I-a dat adresa, dar după ce a încheiat convorbirea a sunat la poliţie. Agenţii Secţiei 1 au ajuns la blocul femeii odată cu "reprezentantul". Legitimat şi percheziţionat în scara blocului, individul a scos la iveală tot arsenalul cu care venise pentru a părea convingător.

"Cu ocazia efectuării controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra suspectului un ecuson cu fotografia sa, dar cu date de identificare falsă, un chitanţier cu însemnele companiei de telefonie şi un telefon mobil", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Individul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmînd a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru fals privind identitatea şi complicitate la înşelăciune. Poliţiştii fac cercetări şi pentru identificarea celuilalt complice.

Citit 2611 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.