Potop de amenzi pentru viteză în Galaţi! Sute de şoferi au fost sancţionaţi

Potop de amenzi pentru viteză în Galaţi! Sute de şoferi au fost sancţionaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de şoferi au dat de necaz la finele săptămânii trecute după ce au fost prinşi încălcând principalele reguli de circulaţie care, în statistici, au stat la baza celor mai grave accidente rutiere. Poliţiştii de la Circulaţie şi cei de la Ordine Publică nu au iertat nicio abatere, conducătorii auto care au ignorat legile fiind aspri sancţionaţi.

Nu mai puţin de 246 de şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea limitei de viteză, zece pentru depăşiri neregulamentare, nouă pentru consum de alcool şi 167 pentru alte abateri. Cinci conducători auto s-au ales cu dosare penale.  "Ca măsură complementară, au fost reţinute 29 de permise de conducere, dintre care trei pentru viteză, nouă pentru depăşire neregulamentară, nouă pentru consum de alcool şi opt pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase şi trei de certificate de înmatriculare", a completat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Desfăşurarea de forţe, în care au fost angrenaţi 40 de poliţişti şi 12 autospeciale cu radar, a constituit o acţiune derulată de Poliţia Română prin structurile teritoriale, cu scopul de a reduce producerea evenimentelor rutiere grave.

Citit 2189 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2013 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.