Vineri, de Moş Nicolae: Concert la Târgul de Sărbători din Piaţa Domnească

Vineri, de Moş Nicolae: Concert la Târgul de Sărbători din Piaţa Domnească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Corala "Allegria" va susţine un program de colinde * Potrivit organizatorilor, grupul de firme Galtour-Dunărea, peste trei mii de gălăţeni l-au vizitat până acum


Zilnic, între orele 17,00 şi 21,30, pe esplanada din faţa hotelului Danube Stars (fost Dunărea), Târgul de Sărbători, eveniment la care ziarul "Viaţa liberă" este partener, îi aşteaptă pe gălăţenii doritori de recreere într-o atmosferă plăcută, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Aşa cum am aflat de la organizatori, vineri, 6 decembrie, în mod excepţional, Corala "Allegria", formată din 30 de copii talentaţi şi conduşi de remarcabilii profesori Silvia şi Teodor Niţă, va susţine un program de colinde. De altfel, în fiecare seară, de miercuri până duminică, artişti de la Centrul Cultural, artişti independenţi, dar şi amatori prezintă scurte spectacole atractive. "În curând îi vom invita pe gălăţeni la un flash-mob cu Moş Crăciun, o paradă a modei de altădată şi alte momente plăcute", mai aflăm de la Traian Sandu, directorul Galtour-Dunărea. Iubitorii bucătăriei tradiţionale româneşti găsesc în Piaţa Domnească Căsuţa cu fripturi, Căsuţa cu sarmale, Căsuţa cu fasole, Căsuţa cu plăcinte şi Carul EbunBun cu bunătăţi de casă. La căsuţe, monedele de schimb se numesc parale, care se pot procura la recepţia Hotelului Danube Stars. "Organizăm şi o tombolă pentru toţi clienţii noştri şi un concurs de fotografii cu imagini de altădată pe facebook, a mai precizat Traian Sandu. Săptămânal edităm o gazetă denumită "Piaţa Domnească" (foaie de informaţiuni, bârfe, zvonuri şi distracţii), cu noutăţi de la târg, dar şi cu reclame din 1927. Tot în această gazetă îi invităm pe gălăţeni să-şi exprime în mod liber opiniile. Detalii suplimentare găsiţi pe www.piatadomneasca.ro şi pe facebook la evenimentul “Târgul de Sărbători”. Încheiem cu o invitaţie din vremuri de altădată: “Poftim Onorat Public Gălăţean în Piaţa Domnească, la Târgul de Sărbători”."

Citit 2987 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2013 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.