Astăzi, la Tribunal, se judecă prelungirea arestării fostului prefect Bocăneanu

Astăzi, la Tribunal, se judecă prelungirea arestării fostului prefect Bocăneanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, va fi adus astăzi, 10 decembrie, la Tribunal. Procurorii gălăţeni ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut prelungirea arestului cu încă o lună de zile. În noiembrie, DNA a făcut percheziţii la Prefectură, la Direcţia Judeţeană pentru Evidenţa Populaţiei, dar şi acasă la fostul prefect, acuzându-l, printre altele, de trafic de influenţă, şantaj şi abuz în serviciu. Tot atunci, procurorii l-au reţinut şi au cerut arestarea sa preventivă, iar Tribunalul şi apoi Curtea de Apel au dispus încarcerarea. Împreună cu dosarul, DNA a dus la instanţă nu mai puţin de 29 de suporţi magnetici cu înregistrările făcute în această cauză. Rămâne de văzut dacă instanţele îşi vor păstra şi acum deciziile pe care le-au dat în noiembrie, la fel cum rămâne să vedem dacă DNA va aduce în instanţă probe noi.

Citit 1399 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 17:49

2 comentarii

 • postat de Un om
  Marți, 10 Decembrie 2013 14:21
  92.85.247.***
  Dar de ce nu v-ati pus intrebarea daca are legatura arestarea prefectului cu afinitatea pe care o are DNA-istul pentru primarele Marius Stan ?
  0
  4
  Raportează
 • postat de crystal
  Marți, 10 Decembrie 2013 14:10
  89.137.136.***
  foarte sugestivă poza :
  - Haideţi dom' prefect, uşurel cum coborâţi, noi vă asigurăm "scut viu" împotriva ziariştilor, înăuntru o să stăm la o cafea de vorbă despre ce mai e nou,până se liniştesc apele şi pleacă ziariştii din faţă. După aia ieşiţi pe uşa din spate şi vă duceţi la treaba dvs.

  Întrebarea de 1 milion de lei : Şeful DNA Galaţi vrea să revină ca Procuror General în plin mandat. A fost constrâns de cineva sau s-a săturat de câte beţe în roate i se pune la anchete ? are legatură plecarea dânsului cu anchetarea prefectului ?
  4
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.