Accidentat mortal, în weekend

Accidentat mortal, în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend, cel puţin până la debutul Festivalului Scrumbiei scăldat în valuri de bere şi al petrecerilor onomastice dedicate gălăţenilor cu nume de flori, medicii de gardă de la Spitalul Clinic de Urgenţă s-au confruntat, în afara câtorva cazuri medicale (în special patologie cardiovasculară), cu un singur caz deosebit prin gravitatea acestuia.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, pieton, a fost găsit accidentat pe marginea şoselei în apropierea comunei Independenţa. După cum ne-a declarat dr. Angel Trifan (foto), medic coordonator UPU-SMURD, la sosirea echipajului, victima, politraumatizată, era în comă profundă.

S-au făcut manevrele de resuscitare în drum spre UPU, de unde accidentatul a fost dus direct în sala de operaţii, unde era aşteptat de o echipă multidisciplinară, întrucât au fost diagnosticate multiple traumatisme grave (cranian, toracic), fracturi ale membrelor, hemoragii interne. Din păcate starea victimei accidentului era mult prea gravă, astfel că la câteva minute a murit pe masa de operaţie.

După cum ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pentru a fi asigurată la nevoie asistenţa de urgenţă necesară participanţilor la manifestările din cadrul Festivalului Scrumbiei, un echipaj a fost prezent pe toată durata acestora.

Citit 1207 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.