Moş Crăciun s-a multiplicat şi a invadat străzile Galaţiului

Moş Crăciun s-a multiplicat şi a invadat străzile Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu unul, nu doi, ci zeci de Moși cu haine roșii și bărbi ca neaua pot fi văzuți în aceste zile pe  principalele artere ale orașului. Pentru a adăuga urbei un plus de parfum de sărbătoare, ”Moșii”, care sunt în realitate tineri pasionați de ciclism, ies în fiecare seară, până pe data de 24 decembrie inclusiv, pe străzile Galațiului, pentru a le ura gălățenilor, într-o manieră deosebită, Crăciun fericit.

”Noi vrem să marcăm Crăiunul altfel, să știe lumea că orașul ăsta nu doarme chiar de tot. E ceva inedit, considerăm noi, să îi urăm pe gălățeni de pe biciclete. Le-am  împărțit bomboane celor mici și au fost foarte încântați”, ne-a spus George Calinovschi, unul dintre ”Moși”.

Dacă vreți să vă întâlniți cu Moșii pe două roți o mai puteți face luni, 23 decembrie și marți, în Ajunul Crăciunului, începând cu orele 17.00. Nu trebuie decât să fiți prezenți pe una dintre arterele principale ale Galațiului și să-i așteptați pe Moși. Ei vă vor ura și vor face poze cu dumneavoastră, pentru a imortaliza preambulul inedit al unui Crăciun plin de surprize.

Citit 3665 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2013 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.