VIDEO/ Publicul l-a ales! Gălăţeanul Florin Ristei, MARELE CÂŞTIGĂTOR al X Factor
Foto: Foto: xfactor.a1.ro

VIDEO/ Publicul l-a ales! Gălăţeanul Florin Ristei, MARELE CÂŞTIGĂTOR al X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Florin Ristei şi-a adjudecat duminică noaptea marele trofeu al concursului X Factor de la Antena 1 şi cecul în valoare de 120.000 de euro. Dacă până acum Ristei rima doar cu 1313, numărul de SMS la care artistul putea fi votat pentru a rămâne în concurs, de data aceasta Florin Ristei rimează cu marele câştigător al X Factor Sezonul III. Trebuie spus că artistul a trecut de două ori prin furcile caudine ale votului telespectatorilor şi a ieşit învingător.

Numai Cerul era deasupra sa

Seara de concurs a început pentru Florin Ristei cu piesa „Stay”, interpretată excepţional în duet cu Delia, mentorul său muzical în această competiţie. Florin a primit încurajările calde ale colegilor săi de breaslă printre care Andreea Bălan, Xonia, Jean de la Craiova şi Bodo, toţi ferm convinşi că artistul gălăţean e cel mai bun şi trebuie să câştige. A urmat un alt moment extraordinar: Florin a cântat melodia trupei Proconsul - „Cerul”, apoi s-a dat start vot, în competiţie urmând să rămână doar doi concurenţi din cei patru finalişti. Când emoţiile stăteau să dea în clocot, s-a anunţat rezultatul: Florin Ristei a fost preferatul publicului, fiind primul salvat şi intrat în marea finală. S-a adeverit astfel ceea ce-i spusese Bodo, solistul trupei Proconsul: „Dragă Florine, nu-ţi face nici un fel de grijă, de câte ori a intrat cântecul Cerul în concurs, în orice concurs din România sau de peste hotare, cel care l-a cântat a ieşit pe locul întâi”.

Bătălia finală

Florin a rămas să lupte pentru marele trofeu X Factor cu Alex Maţaev, venit de peste Prut. Ultima probă a concursului a fost, de fapt, un duel între cei doi mari finalişti. Ristei a oferit un nou moment de excepţie interpretând cântecul „Bed of Roses”. Când liniile de vot s-au redeschis, emoţiile cu greu mai puteau fi ţinute în frâu! În clipa în care Răzvan şi Dani, prezentatorii show-ului, au anunţat numele marelui câştigător al X Factor 2013, Florin Ristei, gălăţeanul a explodat de fericire! „Cu siguranţă au fost şi momente în care am simţit că nu mai pot, că nu mai vreau, dar m-am îmbărbătat. În afară de a le mulţumi lui Dan Bittman, Deliei şi lui Cheloo, trebuie să-i mulţumesc şi lui Alex Maţaev care a ridicat ştacheta! Le mulţumesc românilor care au votat. E şi perioada sărbătorilor, cred că e cel mai frumos cadou pe care aş fi putut vreodată să-l primesc”, a mărturisit extaziat, Florin Ristei. Cerându-i-se să caracterizeze X Factor III într-un singur cuvânt Florin a spus: “Cred că doar aş tăcea şi m-aş înclina în faţa lor”, făcând o reverenţă în faţa publicului.

Gălăţeanul a ţinut să încheie ultima noapte de X Factor cu piesa „Fairytale”. Felicitări Florin Ristei!  

 

 

 

 

Citit 3153 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2013 12:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.