Harry Tavitian, la Bruxelles

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sprijin pentru Republica Moldova: Mai multe organizaţii ale românilor din diasporă au iniţiat manifestări de protest şi acţiuni de sprijin pentru protestatarii de la Chişinău. In urma evenimentelor din acest oraş, românii basarabeni sau de pretutindeni nu au rămas indiferenţi. Un exemplu este cel al elitei româneşti de la Harvard şi MIT, care sprijină democraţia din Republica Moldova.

* Expoziţie de pictură în Elveţia: Pictorul de origine română Lucian Popescu îi invită pe românii din Elveţia la expoziţia personală de acuarele intitulată "Idyllische Schweiz", care va fi deschisă până în 31 iunie  la Hotelul Wysses Rössli din localitatea elveţiană Schwyz.

* În Canada, de Paşte: În fiecare an, de Sfintele Sărbători ale Paştilor, românii se adună la Câmpul Românesc, dornici să ciocnească un ou vopsit şi un pahar de vin roşu, urându-şi unul altuia tradiţionalul "Hristos a înviat!", iar anul acesta întâlnirea de Paşti va avea loc duminică, 19 aprilie.

* Tema emisiunii „Ecranul Nostru”: Emisiunea Ecranul Nostru din săptămâna în curs, care va fi transmisă miercuri, 15 aprilie, pe canalul m1, din Ungaria, începând cu ora 14.05, va fi dedicata Sfintelor Sărbători de Paşti.

* „Scaunele”, la Frankfurt: Piesa de teatru „Scaunele", de Eugen Ionesco, va fi pusă în scenă marţi, 28 aprilie, la ora 14:000 şi la ora 20:00, la Internationales Theater Frankfurt e.V., în limba franceză, de către Véronique Daniel şi Jean-Paul Schintu.

* Concert de jazz la Bruxelles: Centrul Român de Informare de la Bruxelles organizează marţi, 28 aprilie, în cadrul programului "Jazz from Romania at the  Music Village", concertul de jazz susţinut de Harry Tavitian (pian, voce) şi percuţionistul Cserey Csaba.

* Un violonist român la Londra: Violonistul român Bogdan Văcărescu va susţine vineri, 17 aprilie, la Cafe Consort din cadrul Royal Albert Hall din Londra, un concert alături de grupul Paprika Balkanicus.

* „Femeia visurilor” lui Dan Piţa: Pelicula românească „Femeia visurilor", de Dan Piţa, va fi difuzată vineri, 24 aprilie, la Ambasada României la Paris, în cadrul seriei cinematografice iniţiată la misiunea românească.

Citit 695 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.