Localitate din judeţul Galaţi terorizată timp de un an de o bandă de hoţi

Localitate din judeţul Galaţi terorizată timp de un an de o bandă de hoţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aparatură electronică, utilaje şi combustibil au dispărut din mai multe locuinţe din Nicoreşti ca urmare a acţiunilor repetate a cinci infractori

Cinci localnici din Nicoreşti sunt bănuiţi că în cursul anului trecut au spart mai multe gospodării din comună pentru a sustrage bunuri. Oamenii legii aveau pe masă nu mai puţin de opt sesizări primite de la păgubiţii care reclamau că le-au fost vandalizate casele de către necunoscuţi care au furat motorină, drujbe, cabluri electrice, circulare, lopeţi şi veste reflectorizante. În urma cercetărilor, poliţiştii din comună nu au reuşit să dea de urma celor care au furat bunuri în valoare de circa 30.000 de lei decât în urmă cu câteva zile, când au aflat de o nouă spargere. Un alt localnic a reclamat că în noaptea de Bobotează casa i-a fost vizitată de hoţi care i-au luat un televizor color, o combină muzicală şi un aparat video în valoare de 1.000 de lei. Cercetările i-au condus pe anchetatori la doi suspecţi, de 27 şi 33 de ani. La audieri, aceştia au recunoscut că făcuseră parte din gruparea care a terorizat comuna în cursul anului trecut.

"Poliţiştii au stabilit că cei doi suspecţi împreună cu alţi trei localnici, cu vârstele cuprinse între 16 şi 39 ani, în participaţii diferite, mai sunt suspectaţi de comiterea a încă 8 infracţiuni, 7 furturi şi o distrugere, comise pe parcursul anul 2013", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Citit 2325 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2014 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.