UPDATE/ Ultima localitate înzăpezită a fost deblocată. DN 24 D este parțial deschis

UPDATE/ Ultima localitate înzăpezită a fost deblocată. DN 24 D este parțial deschis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ORA 17.30. Potrivit Comandamentului de Iarna a județului Galați, localitatea Roşcani, ultima despre care prefectul Dorin Otrocul spunea că ar mai fi fost închisă astăzi la prânz, nu mai este izolată.  De asemenea, DN 24D este deschis pe sectorul Bălăbăneşti - Vîrlezi - Cuca, circulându-seîn condiţii de iarnă, cu restricţie de tonaj de 3,5 tone.

--------------------------------------------------------------------------

Forțele de intervenție care acționează pentru deblocarea drumurilor din județ au avut serios de furcă cu vântul care a bătut în această dimineață și care a adus înapoi pe șosele zăpada înlăturată. Utilajele  au acționat pentru a curăța mai multe segmente de drum, după cum urmează.

- DJ 242D Băneasa – Suceveni

- DJ 242E Băneasa - Roşcani – Oancea

- DJ 254 Călmăţui – Iveşti

- Intersecţia DN 25- DJ 251G Vîrlezi – Corni

- DJ 242C Pleşa-Aldeşti

- DJ 251 Costache Negri-Pechea.

Echipajele de intervenție  acţionează  în  continuare  pentru  deblocarea  căilor  de  acces  către  satele Roşcani (com. Băneasa), Onciu, Prodăneşti, Puricani, Săseni, Aldeşti, Şipote (com.Bereşti-Meria), în timp ce DN 24 D rămâne în continuare închis traficului pe segmentul Tulucești – Cuca – Vârlezi. În ceea ce privește celelalte drumuri naționale, acestea sunt deschise, dar autoritățile atrag atenția că se circulă în condiții de iarnă și îi sfătuiesc pe șoferi să își ia toate măsurile de precauție.

 

 

Citit 3170 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Februarie 2014 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.