L-a văzut cineva? Directorul unei firme din Galaţi a dispărut fără urmă

L-a văzut cineva? Directorul unei firme din Galaţi a dispărut fără urmă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, nu a mai dat nici un semn de viaţă după ce a plecat să plătească o taxă la Palatul de Justiţie, în dimineaţa zilei de 24 martie


Ionuţ Daniel Andone a fost văzut ultima dată de familie şi colegii de serviciu pe 24 martie, la începutul programului de lucru. Bărbatul, director economic al unei societăţi comerciale din Galaţi, a părăsit sediul instituţiei în jurul orei 9.30, sub pretextul că avea de plătit o taxă la Palatul de Justiţie. Nu a mai apărut însă la locul de muncă până la sfârşitul programului şi nici acasă nu a mai ajuns.

"Eu am vorbit ultima dată cu el pe la ora 10.00, zicea că se duce la Tribunal. Părea în regulă. Apoi nu am mai reuşit să dau de el. Nu îmi explic cum a putut să dispară, în opt ani de căsătorie nu a plecat niciodată de acasă", a precizat Anca Andone, soţia bărbatului, cea care a şi sesizat de altfel oficial Secţia 2 Poliţie.

Femeia nu crede că dispariţia soţului ei ar fi cauzată de probleme la serviciu şi nici nu ar fi motivată de datorii financiare. "Nu ştiu să fi avut vreo datorie sau duşmani. Mi-a spus că avea un control la firmă, care urma să se finalizeze. Mă îndoiesc că a plecat de bună voie”, explică Anca Andone.

În urma primelor verificări, poliţişti nu au reuşit să dea de urma directorului, cu toate că au exploatat toate pistele indicate de familie şi de conducerea firmei unde lucra bărbatul. Ionuţ Daniel Andone are 1,70 - 1,72 m înălţime, este corpolent, are păr grizonat şi ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de material textil gri închis, o bluză cu nasturi şi guler tip anchior, de culoare gri, pantalon verde - petrol şi pantofi negri, cu şiret.

Cine poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Citit 6110 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.