Mandinga, EquiliBricks şi câştigătorul X-Factor, la Galaţi de Paşte

Mandinga, EquiliBricks şi câştigătorul X-Factor, la Galaţi de Paşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Urechi de iepuraş pentru fete, concurs de ciocnit ouă, dansatoare sexy sunt doar câteva dintre tentaţiile din cluburi


Cum muzeele şi teatrele sunt şi ele în sărbătoare, celor cărora s-au săturat de mâncat cozonac, ciocnit ouă şi privit la TV nu le rămâne decât să evadeze spre cluburile din Galaţi, care s-au pregătit cu petreceri tematice şi atmosferă de Paşte.

Vedete puţine, dar bune

Deşi vedetele care vizitează în acest weekend Galaţiul sunt puţine, putem spune că aduc muzică de calitate.

Duminică, 20 aprilie, în prima zi de Paşte, Mandinga se va afla Divino Glam Club. Trupa a adunat un număr impresionant de fani, nu numai la noi, ci şi în toate colţurile lumii. Mandinga înseamnă în prezent sase muzicieni pasionaţi: Elena Ionescu (voce), Chupi - Marius Ciupitu (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach - Valentin Andrei Zachar (saxofon) şi Tony (trombon). Ei vor începe să cânte în jurul orei 23,00, iar intrarea costă 30 de lei de persoană.

Tot duminică, 20 aprilie, la Teatris va fi un concert marca X-Factor. Florin Ristei - gălăţeanul care a câştigat ultimul sezon al showului televizat la Antena 1 - vine alături de băieţii din trupa sa, Freestay, la Teatris, începând cu ora 20,30. Costul biletului este de 35 de lei de persoană.

Fanii rockului nu sunt nici ei neglijaţi. Trupa gălăţeană EquiliBricks va concerta live în Scena, tot duminică, începând cu ora 21,00. Membrii trupei promit „o regăsire prietenească, cu un repertoriu şi pentru monarhiile pretenţioase, şi pentru oamenii cu ochii limpezi, şi pentru oameni cu acvarii acasă, şi pentru cei cu amintiri neplăcute din grădiniţă. O seară prietenească, cu campionat de ciocnit ouă, cântecele zglobii şi ambiţioase”.  Trupa care are deja foarte mulţi fani, deşi este destul de nouă, şi a câştigat premiul I la un festival de rock din Iaşi este formată din: Florin Chiriac "Hippie" (chitară şi voce), Sabin Oană (chitară), Andrei Tanasaciuc (chitară bass) şi Virgil George Petrescu (tobe).

De prin cluburi adunate

Deşi nu au invitaţi speciali, şi celelalte cluburi se întrec în tematici de Paşte pentru a-i atrage pe petrecăreţi. De exemplu, Infinity le ademeneşte, duminică, pe fete cu intrare liberă la „Happy Easter Party”, dar şi cu urechi de iepuraşi. S-au pus la bătaie 50 de perechi.

„Eggstravagantza” este tematica petrecerii de vineri, 18 aprilie, de la Union Jack, unde atmosfera va fi asigurată de DJ Gabriell. Cei de aici promit s-o ţină tot aşa şi sâmbătă, şi duminică. Patru zile va ţine petrecerea şi la New York Pub, unde se va desfăşura de vineri până luni inclusiv „Egg Hunt”.

Şi Summer Time Pub va organiza petrecere de Paşte, tot duminică. Promit tot tacâmul: cozonac, ouă, muzică şi dans şi intrarea gratuită pentru fete, 10 lei pentru băieţi.

Duminică, la Bellepub, petrecerea poartă un îndemn: „Spice Your Easter Party”, pentru că au fost invitate şi două animatoare sexy. Dacă vor avea costumaşe de iepuraşi Playboy, vor vedea doar cei care se vor duce acolo.

Citit 2596 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.