"Soţia" primarului respectă somaţia lui Marius Stan: A început demolarea terasei "Doors" (FOTO)

"Soţia" primarului respectă somaţia lui Marius Stan: A început demolarea terasei "Doors" (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un grup de muncitori lucrează de zor la demolarea terasei „Doors”, cunoscută prin târg ca fiind a soţiei primarului Marius Stan. Zona de pe aleea ce mărgineşte Parcul Eminescu s-a transformat în şantier, iar geamurile termopan şi materialele de construcţie rămase sunt încărcate în două maşini. Deţinătoarea terasei, firma SC Pamas Luck SRL Galaţi, s-a supus astfel somaţiei de demolare semnate de primarul Marius Stan, pe care a primit-o la finele lunii martie.

Reamintim că edilul a dispus demolarea terasei după ce, în urma sesizărilor primite, şi a verificărilor efectuate de Poliţia Locală, s-a constatat că agentul economic nu a îndeplinit toate condiţiile legale de ridicare a acelei construcţii provizorii. Societatea comercială a fost somată să îşi desfiinţeze construcţia provizorie, în caz contrar urmând ca Primăria să treacă la demolarea forţată a terasei.

Potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, SC Pamas Luck SRL, o are ca asociat unic pe Lilieana Paraschivan, care are şi calitatea de administrator al firmei, dar Marius Stan a recunoscut că în afacerea „Doors” a fost implicată şi soţia lui, care, ulterior, s-a retras din firmă.

Citit 5372 ori Ultima modificare Luni, 28 Aprilie 2014 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.