Tragedie într-o comunitate de romi! Lupte de stradă provocate de rudele unei tinere sinucigaşe

Tragedie într-o comunitate de romi! Lupte de stradă provocate de rudele unei tinere sinucigaşe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal maxim în comuna Brăhăşeşti, unde sute de localnici s-au mobilizat pentru a-şi vărsa furia asupra unui echipaj de Ambulanţă. Totul s-a petrecut după ce o tânără etnică, de numai 16 ani, a fost găsită spânzurată în curtea casei. Rudele au sunat la 112, iar până ca echipajul de la Tecuci să ajungă la faţa locului, un medic aflat în localitate a încercat să dea primul ajutor.

"Medicul aflat la faţa locului a încercat să o resusciteze pe tânără, fiind ghidat şi prin telefon, dar manevrele nu au avut eficienţă, fata fiind decedată de mai bine de o oră. Echipajul nostru a ajuns în circa 20 de minute şi a constat decesul, iar atunci rudele tinerei şi localnici adunaţi acolo i-au agresat pe ambulanţier şi pe asistentă. Le-au luat aparatele din autospecială şi s-a solicitat intervenţia poliţiştilor", ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi. Echipajul medical a reuşit cu greu să-şi recupereze aparatura "confiscată" de rudele îndurerate şi a făcut plângere la poliţie împotriva celor care au sărit la bătaie.

"În cauză se efectuează cercetări pentru ultraj, reclamate fiind două persoane, cu vârste de 43, respectiv, 28 de ani", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost adus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Din câte se pare, ea nu a lăsat un bilet prin care să-şi motiveze gestul, dar există suspiciuni că ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme de natură amoroasă.

Citit 4298 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.