VÂNZĂTOAREA de la Parfumul Teilor, MĂCELĂRITĂ de concubin cu ZECE LOVITURI de cuţit (FOTO)

VÂNZĂTOAREA de la Parfumul Teilor, MĂCELĂRITĂ de concubin cu ZECE LOVITURI de cuţit (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Agresiunea a avut loc la primele ore ale dimineţii de ieri, în incinta chioşcului non-stop de la Parfumul Teilor * Cruzimea atacului căruia i-a căzut victimă femeia de 33 de ani arată că bărbatul a fost decis să se răzbune pentru nişte neînţelegeri mai vechi


Femeia care a ajuns marţi dimineaţă în stare critică la Spitalul de Urgenţă are 33 de ani şi este mamă a doi copii de şcoală primară. Abia intrase în tură, la chioşcul de la Parfumul Teilor, când a fost luată prun surprindere de fostul concubin, tatăl copiilor, cu care avea nişte neînţelegeri mai vechi şi alături de care nu mai voia să trăiască.
"La noi lucra de cinci luni şi mereu se plângea că îi este teamă de el. O ameninţa des că o omoară, chiar duminică a atacat-o în parc şi i-a luat telefonul mobil. I-a făcut plângere la poliţie luni şi azi (n.r. - marţi) urmau să meargă amândoi la poliţie. N-a mai ajuns, că el a venit peste ea în chioşc şi a tăiat-o”, ne-a spus Anca Tălăşman, colega vânzătoarei agresate.

Zece lovituri de cuţit

Din câte se pare, vânzătoarea chiar servea un client în momentul în care fostul bărbat a apărut în preajma chioşcului. Femeia ar fi ieşit afară, la vitrinele frigorifice, şi astfel a trebuit să descuie uşa din spatele magazinului. În momentul în care a revenit la tejghea, a dat nas în nas cu bărbatul înarmat cu un cuţit de bucătărie, lung de circa 30 de centimetri. În spaţiul extrem de strâmt şi neputând să se apere decât cu mâinile goale, vânzătoarea a fost victimă sigură. După ce şi-a vărsat furia, dar şi de teama de a nu fi prins, agresorul a aruncat cuţitul printre PET-urile de băuturi răcoritoare şi a fugit printre blocuri. Cu ultimele puteri, femeia rănită a strigat după ajutor şi a apăsat butonul de panică. Câţiva trecători aflaţi în zonă au sunat la 112. Nu mai puţin de zece lovituri de cuţit au numărat medicii de la SMURD pe corpul femeii, găsite într-o baltă de sânge.
"Am intervenit în cursul dimineţii la o femeie tânără, multiplu înjunghiată şi tăiată. Este stabilă, cu toate că a pierdut destul de mult sânge, dar vârsta tânără şi-a spus cuvântul. A fost adusă la spital, unde s-a continuat stabilizarea. După investigaţii va merge la sala de operaţie pentru suturarea plăgilor de pe torace, abdomen, membre superioare, spate şi gât”, a explicat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.
Medicii legişti urmau să evalueze starea vânzătoarei şi să stabilească dacă viaţa i-a fost pusă în pericol în urma atacului. Poliţiştii au nevoie de concluziile specialiştilor pentru a putea spune despre ce faptă este vorba. "În cauză se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc agresiunea.În funcţie de concluziile medicului legist, se va stabili încadrarea juridică a faptei", a precizat Bogdan Cojocaru, din partea IPJ Galaţi.
În cazul în care specialiştii vor decide că victima şi-ar fi putut pierde viaţa în urma leziunilor suferite, anchetatorii îl vor acuza pe individ de tentativă de omor, iar cercetările vor fi preluate de procurori. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, s-a predat în cursul după-amiezii, la Secţia 5 Poliţie.

 

Citeste si:

CRIMĂ pe strada Garofiţei: Un bărbat şi-a ÎNJUNGHIAT concubina

Jaf în plină stradă, în amiaza-mare. Gălățeancă înjunghiată şi tâlhărită pentru 53.000 de euro

 

Citit 5194 ori Ultima modificare Marți, 10 Iunie 2014 18:15

4 comentarii

 • postat de A19
  Miercuri, 11 Iunie 2014 19:00
  5.13.134.***
  Astfel de animale de oameni merita inchisi pe viata.inchisi DEFINITIV!!!Ti-e frica sa mai iesi din casa de frica unor astfel de oameni...
  0
  6
  Raportează
 • postat de Alex87
  Miercuri, 11 Iunie 2014 14:30
  188.215.56.***
  Politistii asteapta rezultatul examenului IML pentru ca asa este procedura nu pentru ca asa vor muschiul lor.
  Incercati sa evitati discutii care va depasesc total si doar incercati sa o faceti pe interesantii.
  Reusiti sa cadeti in penibil, dar rau de tot.
  4
  4
  Raportează
 • postat de DAN
  Miercuri, 11 Iunie 2014 11:17
  5.13.153.***
  Lovitura de cutit la gat si abdomen ce poate sa fie decat tentativa de crima? iar astia cu cine sa tina, tot cu neamtu nu? fetelor vedeti cu cine va bagati la prima dovada de agresiune si nu doar fizica primul semn este agresiunea verbala, jignirile, golanii incultii au un limbaj cand nu li se acorda atentie (cu*rva, tarfa,...). Un domn nu jigneste niciodata si nu ridica mana.
  3
  21
  Raportează
 • postat de Solicitam pedeapsa cu moartea
  Miercuri, 11 Iunie 2014 11:01
  195.8.120.***
  A dat de 10 ori cu cutitul de 30 cm in victima si idiotii astia de politisti conform legii mai trebuie INCA sa stabileasca daca cumva a fost tentativa de omor.... Nu....Vroia sa-i faca tatuaje adanci de 30 cm in inima ...handicapatilor, tara de rahat cu legislatie de Tanzania....... Conform ziaristilor exista si martori, deci subspeciile acestea de indivizi care comit astfel de infractiuni, trebuie impuscati in ceafa de un pluton de executie, pe loc.....Si daca legislatia europeana interzice pedeapsa cu moartea, trebuie schimbata, macar atata sa faca hoardele de parlamentari europeni trimise inutil la Bruxelles.
  5
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.