Jaf în plină stradă, în amiaza-mare. Gălățeancă înjunghiată şi tâlhărită pentru 53.000 de euro
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Jaf în plină stradă, în amiaza-mare. Gălățeancă înjunghiată şi tâlhărită pentru 53.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tâlhărie în plină stradă în cartierul I.C. Frimu. Totul s-a întâmplat luni după-amiază, în jurul orei 15,00, în apropierea Şcolii Generale nr. 12. Victima, o tânără de 23 de ani, se afla în zonă pentru a cumpăra un apartament. Aceasta era însoţită de sora ei, de 25 de ani, şi urma să se întâlnească cu un agent imobiliar, pentru perfectarea actelor de vânzare-cumpărare. „La scurt timp după ce au ajuns la locul de întâlnire, un bărbat necunoscut, folosind un obiect tăietor - înţepător, a lovit-o pe tânăra de 23 ani şi i-a sustras poşeta în care avea aproximativ 53.000 euro, după care a fugit printre blocuri”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima, în afara oricărui pericol

Sora victimei a sunat imediat la Numărul Unic de Urgenţă 112 şi a anunţat incidentul. „În cauză s-a constituit o echipă operativă complexă, care s-a deplasat la locul indicat pentru efectuarea de cercetări”, a mai adăugat Cristina Tatulici. Tânăra a fost transportată cu o maşină particulară la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. „A fost adusă o tânără de 23 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată sub clavicula stângă. Plaga nu era penetrantă şi, din primele date pe care le avem, viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Victima a fost internată la secţia de chirurgie toracică, pentru investigaţii medicale de specialitate”, ne-a explicat doctorul Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD Galaţi.

Gălăţenii care locuiesc în zonă sunt şocaţi de cele întâmplate

„Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în zona noastră. Este un cartier liniştit”, ne-a spus Petrache Fluture. Cum totul s-a întâmplat în apropierea şcolii generale, iar strada a fot imediat împânzită de poliţiştii, copiii şi-au alertat părinţii. „M-a sunat fiica mea şi mi-a spus că este plin de poliţie. Ea auzise că este vorba de un elev şi mi-a spus să vin să o iau de la şcoală. Vă daţi seama că m-am speriat şi am venit imediat. Acum am aflat şi eu despre ce este vorba. Nu pot să cred cele întâmplate. Am fiica elevă în şcoala asta de opt ani de zile”, ne-a spus un părinte.

Suspectul este căutat de poliţişti

Victima a fost audiată de poliţişti chiar pe patul de spital. Poliţiştii au aflat astfel câteva date despre suspectul de comiterea tâlhăriei. „Suspectul are aproximativ 30 - 35 ani, 1,75 - 1,80 metri înălţime, corpolent, tuns scurt, brunet şi în momentul comiterii faptei purta pantaloni şi geacă de culoare închisă”, a conchis Cristina Tatulici. Semnalmente suspectului au fost transmise la toate secţiile de poliţie de pe raza municipiului Galaţi, în vederea căutării şi identificării. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Citeşte şi: Gălăţeanca înjunghiată pentru 53.000 de euro a plecat din spital

Citit 9104 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.