VIDEO/ BORDEL de lux, frecventat de "lumea bună" din Galaţi şi Brăila, DESFIINŢAT cu mascaţii

VIDEO/ BORDEL de lux, frecventat de "lumea bună" din Galaţi şi Brăila, DESFIINŢAT cu mascaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cinci persoane au fost reţinute şi vor fi propuse pentru arestare * Bordelul funcţiona în apropierea sediului Poliţiei şi era frecventat de "lumea bună" din Galaţi şi Brăila


Procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Galaţi, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, au destructurat un grup infracţional organizat specializat în traficul de persoane, traficul de minori şi spălare de bani. Gruparea acţiona încă din anul 2011 sub “masca” unui salon de masaj erotic. Salonul funcţiona “sub cupola” mai multor societăţi comerciale cu răspundere limitată având ca obiect de activitate declarat  “activităţi de întreţinere corporală”, firme care erau deţinute de inculpaţii Iura Dobrev şi Mihaiela Dobrilă.

Procurorii şi poliţiştii gălăţeni au efectuat şapte percheziţii domiciliare în Galaţi, Brăila şi Neamţ, mai multe persoane fiind conduse la sediul DIICOT  Galaţi pentru audieri, iar  activitatea salonului a fost oprită.

Modul de operare

Conform probelor administrate în dosar, fetele erau exploatate sexual în încăperile salonului de masaj erotic “Red Velvet” din Brăila, situat chiar pe strada unde se află şi IPJ Brăila, contra sumei de 200 de lei, din care 150 de lei erau achitaţi la recepţia salonului, iar 50 de lei erau daţi direct fetelor, în camera unde aveau loc raporturile sexuale.

”În situaţii speciale, pentru clienţi fideli sau importanţi (deţinători de funcţii publice, oameni de afaceri ş.a.), membrii grupului infracţional organizat puneau la dispoziţia lor tinere care se deplasau în alte locaţii decât salonul de masaj erotic, îndeosebi hoteluri de pe raza municipiilor Galaţi şi Brăila, unde întreţineau raporturi sexuale contracost”, se arată într-un comunicat al DIICOT Galaţi.

Cinci persoane au fost reţinute

În urma descinderilor şi a audierilor efectuate în cauză, procurorii au au reţinut, pentru 24 de ore, cinci persoane. Astfel, inculpaţii Iura Dobrev, de 53 de ani, Mihaiela Dobrilă, de 37 de ani şi Ştefana Dragu, zisă ”Mamaia”, de 60 de ani, au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane (în formă continuată) şi trafic de minori (în formă continuată). În acest dosar au fost reţinuţi şi Diana Mariana Gaiu, zisă „Dida”, de 19 ani, aceasta fiind acuzată de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane (în formă continuată) şi trafic de minori (în formă continuată), dar şi Constantin Dram, de 63 de ani, acuzat de trafic de minori.

Cei cinci vor fi prezentaţi Tribunalului Galaţi cu propunerea de arestare preventivă, urmând ca magistraţii să le decidă soarta. Procurorii DIICOT Galaţi au beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii, al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Galaţi.

CITEŞTE ŞI: VAMEŞ recidivist în contrabanda cu ŢIGĂRI, trimis în judecată

 

Citit 15323 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 12:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.