Dosare penale la Oţelul - Dinamo

Dosare penale la Oţelul - Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi suporteri gălăţeni ai echipei Dinamo au fost prinşi - de către jandarmi şi poliţiştii comunitari de la Stadionul “Oţelul” - având asupra lor o petardă. Primul a declarat că i-a fost frică să intre cu petarda şi atunci i-a pasat-o amicului. La controlul corporal preventiv executat asupra suporterilor, petarda a fost găsită în pantalonii suporterului dinamovist.

Celor doi li s-a făcut dosar penal pentru încercarea de introducere, deţinerea sau folosirea în incinta arenei sportive a obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV. Fapta celor doi este sancţionată cu închisoare de la şase luni la cinci ani.

“Oţelari” prinşi cu fumigenele în vine

Jandarmii le-au făcut dosare penale şi altor doi suporteri gălăţeni - de această dată simpatizanţi ai echipei locale - deoarece la controlul corporal Poliţia Comunitară a găsit în pantalonii şi adidaşii acestora trei fumigene. Din declaraţiile tinerilor, băieţii au împărţit fumigenele în spatele unui chioşc.

Dosarele celor patru suporteri au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru continuarea cercetărilor.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.